Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Νικολοπουλος: Ο Καραμανλής στέλνει μήνυμα πως πρέπει οι Καρεκλοκένταυροι βολεμένοι να παψουν να κρύβονται!

Ν. Νικολοπουλος: Ο Καραμανλής στέλνει μή...

Τι αναφέρει σε δήλωσή του

Ο Νίκος Νικολόπουλος για την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην κατέβει στις εκλογές αναφέρει: 

Ο Πρόεδρος της καρδιάς μας, ο πρωην Πρωθυπουργος αρνήθηκε να υπογράψει το πιστοποιητικό μετάλλαξης  της πατριωτικής κοινωνικής λαικης παράταξης που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, που βιαίως επιδιώκει ο ακροκεντρωος σογαμορος και συνεπώνυμος του μακαρίτη Κων.Μητσοτακη.

Ο Κώστας Καραμανλής απεχώρησε αφήνοντας «Αιχμές» με νόημα κατά της ηγεσίας του Κ.Μητσοτάκη…λεγοντας «προφανώς, στηρίζω πάντα την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.»

Στις 5 γραμμες της γραπτής δήλωσης του δεν ανέφερε καν το όνομα του Μητσοτάκη του Β’ του μικρού … αλλα τόνισε πως μενει « Πιστός στην ιστορία , την ιδεολογία, τις αρχές και τις αξίες της της Ν.Δ.

Με σεβασμό και αγάπη για τον κόσμο της και όλους τους Έλληνες πολίτες»

Ο Κώστας Καραμανλής έπαψε να προσφέρει νομιμοποίηση με την συμπερίληψη του ονόματος του στα πράσινο-κόκκινα ψηφοδέλτια των εθνομηδενιστών που μάζεψε ο απερχόμενος Κυριάκος Μητσοτάκης .

Η απουσία του τελευταίου αρχηγού της κεντροδεξιάς δημιουργεί έντονο προβληματισμό στην υπερήφανη βάση της ιστορικής μας παραταξης.

Η Ελλαδα και η Ν.Δ. ήρθε η ωρα να γίνει αυτο που πάντα ήταν, ο Φάρος της Ελευθερίας και της Δημοκρατιας παράδειγμα για όλη την Ευρωπη και τον κόσμο.

Εύκολο; Οχι

 

Αλλά κανείς αγώνας δεν ήταν ποτέ εύκολος.

Το παράγγελμα ακούστηκε :

Πρέπει να διώξουμε με την ψήφο μας τον Γαλαζοκτονο Γόνο απο την Προεδρία της υβριδικής ΝΔ ,επειδή όσο θα μένει θα συνεχίζει μεθοδικά το δρόμο της αλλοίωσης της Μεγάλης Πατριωτικής Παράταξης μας...

Ένας δρόμος που ξεκίνησε με τους εκσυγχρονιστές με την καλπονοθεία της εκλογής του μετ’ εμποδίων και συνεχίζεται έκτοτε με τους Σημιτικούς εισοδηστες στην κυβέρνηση του με όλα τα πολιτικα σούργελα και τους ακροκεντρωους τρανς !

Ο Καραμανλής με την κραυγή της αποχώρησης του στέλνει μήνυμα πως πρέπει οι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ να παψουν να κρύβονται πίσω από άλλοθι της παραταξιακής ενότητας !
Όταν δεν υπάρχει παράταξη , ποια ενότητα έχει αξια και νόημα ;

Παράταξη δεν μπορει να είναι το σημερινό συνονθύλευμα, που χωρίς ευαισθησία επιτρέπει στα κοράκια των τραπεζών να παίρνουν το τελευταίο μετεριζι , το κεραμίδι του οικογενειάρχη και να αφήνει τους βιοπαλαιστες ξεκρέμαστους , μπροστά στην ακρίβεια τροφίμων, καυσίμων, ηλεκτρικού ρεύματος και αγαθών πρώτης ανάγκης, για να πλουτίζουν τα διαπλεκόμενα ;

Δεν είναι αυτή η παράταξη του Καραμανλή που δάκρυζε όταν μιλούσε για την μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ίδια , με του θιασώτη του ΕΛΙΑΜΕΠ
και οπαδού του κατευνασμού Μητσοτάκη , ο οποίος απέναντι στην προδοτική στάση στο μείζον θέμα των Σκοπίων, ενίσχυσε την προδοτική συμφωνία αντι να την αποδυνάμωσε όπως υποσχόταν…
Σε ποια πάταξη αναφερόμαστε, όταν έχουμε γίνει περίγελος στα διεθνή φόρα, με τις παρακολουθήσεις των πολιτικών και στρατιωτικών;

Η παράταξη μας ,δηλαδή του Καραμανλή , για να μην καταντήσει ΠΑΣΟΚ. πρέπει να διωξει απο την ηγεσία το Μητσοτάκης και τη παρέα του. 
Τα άλλα είναι ανοησίες για όσους πιστεύουν ότι υπάρχει πλέον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις