Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επτά χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Επτά χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο τραγουδοποιός Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό. 

Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν το όχημα στο οποίο βρισκόταν μέσα ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες ανισόπεδου κόμβου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή, ενώ τραυματισμένες είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο οι δύο φίλες του που βρίσκονταν μαζί του στο όχημα, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

 

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία έφερε σοβαρότερα τραύματα, χρειάστηκε κάνει χειρουργική επέμβαση, ενώ με κακώσεις είχε νοσηλευτεί η άλλη επιβάτης του οχήματος, Φρόσω Κυριάκου

Τη σορό του άτυχου τραγουδιστή, είχαν αναγνωρίσει ο ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου, καθώς και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο ίδιο όχημα με τον Παντελίδη. 

Βραβεύσεις
Ο Παντελής Παντελίδης έγινε ευρέως γνωστός το 2010 μέσω της πλατφόρμας YouTube, όπου ο ίδιος αναρτούσε τα βίντεο του τραγουδώντας και παίζοντας με την κιθάρα με σκοπό να μην τα ξεχάσει. 

Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.  Το 2014 κερδίζει στην ίδια εκδήλωση το ειδικό βραβείο mad greekz για το τραγούδι "Όνειρο ζω".

Στη 12η απονομή των μουσικών βραβείων MAD του 2015 κερδίζει το βραβείο για τον "καλύτερο καλλιτέχνη έντεχνης ή λαϊκής μουσικής" και το ειδικό βραβείο mad greekz για το τραγούδι "Γίνεται".

Ο Παντελίδης αναδείχθηκε χάρη στην ψήφο του κοινού ως ο "καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης του 2016" στα MAD Video Music Awards. Το βραβείο του παρέλαβαν τα αδέρφια και οι φίλοι του τραγουδιστή εκφράζοντας παράλληλα την ευχαρίστηση τους για την υποστήριξη του κόσμου στα τέσσερα χρόνια πορείας του.

Το 2017 το "Θυμάμαι" του Παντελή Παντελίδη βραβεύτηκε ως "το τραγούδι της χρονιάς" στα MAD Video Music Awards.

Το 2018 το "Καράβια στο βυθό" του Παντελή Παντελίδη ήταν υποψήφιο ως "το τραγούδι της χρονιάς" στα MAD Video Music Awards, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει το βραβείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight