Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατρινό Καρναβάλι: Σύσκεψη την Παρασκευή για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

Πατρινό Καρναβάλι: Σύσκεψη την Παρασκευή...

Τι λέει για τις υπαίθριες ψησταριές ο Χαράλαμπος Μπονάνος

Επί τάπητος θα τεθεί την Παρασκευή η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος από τη Γούναρη ως την Κολοκοτρώνη ενόψει της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού, στη διάρκεια σύσκεψης. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επεσήμανε:

"Ενόψει του τριημέρου  στο οποιο αναμένουμε πολλούς επισκέπτες και θα προσέλθουν σε συγκεκριμένα τετραγωνικά που έχει η πόλη, θα πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Ά Βαθμού και το κάνουμε ήδη, ώστε να μπορέσουμε να αυξήσουμε αυτά τα τετραγωνικά, έστω τεχνητά. Ήδη ο Δήμος έχει κάνει μια προετοιμασία  και την έχει παρουσιάσει ώστε να μπορέσει και αυτός να συμβάλλει με τα δρώμενα τα οποια θα γίνουν πέρα από τη Ρήγα Φεραίου και στη Μαιζώνος. 'Έρχεται να κουμπώσει με αυτό που είχα πει και στην ουσία υιοθετώ και τη πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου και του ΣΚΕΑΝΑ, για να πεζοδρομηθεί η Μαιζώνος από την Κολοκοτρώνη ως τη Γούναρη,με ελεύθερες τις κάθετες οδούς, ώστε ο κόσμος να μην είναι σε λίγα τετραγωνικά. Να μπορέσει να διοχτευτεί και στη Μαιζώνος"

Την Παρασκευή αναμένεται η πραγματοποίηση συνάντησης με τον Αστυνομικό Διευθυντή μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πατρέων κ. Αναστασίου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, "για να δούμε στην πράξη πώς μπορεί να περπατήσει αυτή η πρόταση".

Την ίδια ώρα για το ζήτημα του παρεμπορίου αλλά και της ανεξέλεγκτης υπαίθριας εστίασης ,είπε πως είναι στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών.

"Για την Τσικνοπέμπτη και το ζήτημα των  ελέγχων σε υπαίθριες ψησταριές, ο κ. Μπονάνος επεσήμανε πως "η ανεξέλεγκτη υπαίθρια εστίαση και η υπαίθρια πώληση αλκοολούχων ποτών χωρίς να υπάρχει άδεια και γενικά το παρεμπόριο είναι μέσα στη στόχευση των ελεγκτικών αρχών και θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε".

Δείτε το βίντεο

Στο μεταξύ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μαζί με φορείς προχωρά σε ενημερωτική εκστρατεία για την οδική ασφάλεια στη διάρκεια του Καρναβαλιού και με δεδομένη την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις