Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δύο σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονη- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Πάτρα: Δύο σκυλιά επιτέθηκαν σε 7χρονη- ...

Το κορίτσι τραυματίστηκε

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι δύο σκυλιά ιδιοκτησίας του, επιτέθηκαν σε 7χρονο κορίτσι.

Όπως αναφέρει η αστυνομία  της προκάλεσαν εκδορές στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι της και στα χέρια της.


Σύλληψη  για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης και στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, αναφέρει η αστυνομία.

Σύλληψη  για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο
που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ επιπλέον βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, αναφέρει η αστυνομία.


Σύλληψη   για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 64 ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία που κατείχαν χωρίς τη νόμιμη συνταγή, 5,4 γραμμάρια κάνναβης και μια τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν δέκα φυντάνια κάνναβης σε γλαστράκια, 19 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 24,6 γραμμαρίων, και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης 2,9 γραμμαρίων, αναφέρει η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις