Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πετράλωνα: Σε δίκη 10 κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού

Πετράλωνα:  Σε δίκη 10 κατηγορούμενοι γι...

Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού παιδιών στα Πετράλωνα. Παραπέμπονται σε δίκη συνολικά 10 κατηγορούμενοι. 

Ειδικότερα, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπονται σε δίκη συνολικά 10 άτομα για την υπόθεση βιασμού στα Πετράλωνα.

 

Πρόκειται για τον πατέρα των παιδιών, τη σύντροφό του την περίοδο των βιασμών και κακοποιητικών συμπεριφορών που έχουν καταγγελθεί, τον θείο και τους επτά φίλους του πατέρα που είχαν καταγγέλλει τα παιδιά για συμμετοχή τους στα όσα εφιαλτικά φέρονται να έχουν βιώσει.

 

«Έλεγε ότι γινόταν σε κάθε οικογένεια»
 

Τις μαρτυρικές ;όπως κατήγγειλαν στιγμές στο σπίτι τους στα Πετράλωνα περιέγραψαν πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο 17χρονος και η 22χρονη που σόκαραν το πανελλήνιο όταν κατήγγειλαν τον πατέρα τους για βιασμό σε βάρος τους και την μητέρα τους για συγκάλυψη των κακοποιήσεων.

 «Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό που θέλει να αποκαλείται μητέρα. Όχι μόνο δεν μας έκανε αγκαλιά αλλά με τη συμπεριφορά της μας ώθησε να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας» είπε  το 17χρονο σήμερα αγόρι.

Περιγράφοντας τις τιμωρίες που τους επέβαλε η μητέρα τους ανέφερε πως «με κλείδωνε στη βεράντα στο κρύο, μου έβαζε ταινία στο στόμα για να μη μιλάω, ξυλοδαρμούς αμέτρητους».

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις