Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Οι παίκτες «έκπληξη» που ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Οι παίκτες «έκπληξη» ...

Σε ποιες ομάδες πάνε οι τέσσερις παίκτες

Στον «δρόμο» για Άγιο Δομίνικο βρίσκονται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίες αναχώρησαν σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ενώ αναμένεται να τις δούμε στην οθόνη στο επεισόδιο της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι συμφωνίες και οι υπογραφές δεν έχουν πέσει μόνο με τις δύο παίκτριες αλλά και με ακόμα δύο τους οποίους θα δούμε σύντομα στο παιχνίδι είτε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη είτε μόνους τους. Ο λόγος για την Χριστίνα Κεφαλά και τον... «Φραουλίτσα», τον Νικόλα Αγόρου!

Σε ποιες ομάδες πάνε οι τέσσερις παίκτες
Η μοιρασιά των τεσσάρων παικτών αποτελεί ένα μυστήριο, όμως όπως όλα δείχνουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νικόλας Αγόρου θα πάνε στην ομάδα των Μαχητών ενώ η Χριστίνα Κεφαλά και η Ελευθερία Ελευθερίου στην ομάδα των Διασήμων.

Μάλιστα θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη σχέση ανάμεσα σε Μάριο και Ελευθερία μετά το «καυτό» βίντεο με την Καρολίνα και πως οι δύο παίκτες θα μάθουν να ζουν κάτω από την ίδια καλύβα.

 Οι παίκτες που θέλει ο Ατζούν στο Survivor All Star
Βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο δεν ετοιμάζουν μόνο οι τέσσερις παίκτες αλλά ακόμα τρεις, με τους οποίους ο Ατζούν φαίνεται να έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις, ακόμα και συμφωνίες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ακόμα τρεις προσθήκες ετοιμάζονται, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έχουν κάνει ήδη κάποιες συμφωνίες με τον Τούρκο παραγωγό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight