Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρέμβαση Φούρα για ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και Νεομητσοτακισμό

Ο Ανδρέας Φούρας

Ο Ανδρέας Φούρας

Για τί δεν έχει πείσει το ΠΑΣΟΚ

Παρέμβαση για τις επικείμενες εθνικές Εκλογές και τις ισορροπίες των ψηφοφόρων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκανε ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Πάτρέων, Ανδρέας Φούρας.

Ιδού τι έγραψε στο προφίλ του στο facebook με τίτλο "Η Λυδία λίθος των εκλογών":

 

«Επιχειρώντας να αντιληφθώ, να εξακριβώσω και μέσω ειλικρινούς διαλόγου, να αποδελτιώσω τον πυρήνα του σκεπτικού φίλων μου, με τους οποίους συμπορεύθηκα χρόνια οι οποίοι εν όψει εκλογών σκέπτονται να ψηφίσουν άλλοι μεν ΣΥΡΙΖΑ άλλοι δε ΝΔ - υπερασπιζόμενος φυσικά την ανάγκη να υπάρξει ισχυρό ΠΑΣΟΚ, κρίνω είμαι σε θέση να κατανοήσω τις βαθύτερες  αιτίες της πολιτικής συμπεριφοράς του Δημοκράτη που τώρα στρέφεται σε άλλη κατεύθυνση.

Ο φόβος της ακυβερνησίας σε έναν ταραγμένο και ασταθή κόσμο και η επώδυνη εμπειρία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σπρώχνουν δημοκράτες στην αγκαλιά του νεομητσοτακισμού. Τα αντιδεξιό  σύνδρομο βαθιά χαραγμένο στην συνείδηση του δημοκράτη και η καθεστωτική αντίληψη της δεξιάς διακυβέρνησης σπρώχνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτά γιατί;  Φως, φανάρι. Γιατί το ΠΑΣΟΚ  μέχρι στιγμής έχει πείσει μόνο ένα διψήφιο ποσοστό ψηφοφόρων πως είναι η μόνη πολιτική δύναμη ευθύνης που εγγυάται την σταθερότητα την δημοκρατία και την ανάπτυξη στη χώρα, και πώς είναι σε θέση να τα επιβάλλει με προγραμματικούς όρους διακυβέρνησης μετά τις εκλογές. Γιατί ούτε οι εκλογές με απλή αναλογική ούτε  οι επαναληπτικές με ενισχυμένη αναλογική θα δώσουν ως αποτέλεσμα μονοκομματική κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν και προβλέπω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις