Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεισμός στην Τουρκία: Παραιτήθηκε παρουσιάστρια αντιδρώντας για την ολιγωρία της κυβέρνησης

Σεισμός στην Τουρκία: Παραιτήθηκε παρουσ...

Η Τουρκάλα παρουσιάστρια του Show TV, Dilara Gönder

Την παραίτησή της υπέβαλε η Τουρκάλα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού Show TV, Dilara Gönder σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της κυβέρνησης στον απόηχο του φονικού σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία τα ξημερώματα της Δευτέρας, στοιχίζοντας τη ζωή σε πάνω από 22.000 ανθρώπους μέχρι στιγμής.

Η Τουρκάλα παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της ειδικής εκπομπής που προβάλλεται στο Show TV, για να μεταφέρει τις εξελίξεις μετά τους φονικούς σεισμούς, φανερά εκνευρισμένη με την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού αναφέρθηκε στον φονικό σεισμό του 1999, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πήρα τα μαθήματα που έπρεπε, με αποτελέσμα να επαναληφθεί η τραγωδία των προηγούμενων ημερών.

"Είναι ένα μάθημα σαν αυτό; Θα ήταν αυτό ένα τόσο θανάσιμο μάθημα; Δεν υπήρχε αρκετός θάνατος στον σεισμό του '99 για αυτό το μάθημα; Να είναι κι αυτό μάθημα για εμάς; Είμαστε πάντα στα μαθήματα. Αλλά δεν μπορούμε να περάσουμε αυτά τα μαθήματα. Το χαρτί των εξετάσεων είναι πάντα κενό. Εδώ είναι το εξεταστικό χαρτί στην οθόνη. Ας δούμε το Maraş. Αυτό είναι το χαρτί των εξετάσεων. Είπες μάθημα; Εξεταστικό χαρτί της τάξης του σεισμού του '99. Ας το ξαναδούν οι θεατές μας. Εδώ είναι οι αεροφωτογραφίες", δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, πετώντας τα χαρτιά που είχε μπροστά της.

Λίγες ώρες αργότερα, η Dilara Gönder έκανε γνωστή μέσω των λογαριασμών της στα social media πως υπέβαλε την παραίτησή της, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της.

"Δύσκολο το να το γράψω, παραιτήθηκα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου και την Ciner Media Group που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία μέχρι τώρα", έγραψε στη λιτή ανάρτησή της, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή της, δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Δεν θέλω να απασχολήσω την ατζέντα, περνάμε δύσκολες στιγμές. Πονάμε τόσο πολύ.. .Κάποτε, όλα θα πάνε καλά πιστεύω".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις