Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμητρα Λιάνη: Ανακοινώνει σήμερα κόμμα- Θα λέγεται «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα»

Δήμητρα Λιάνη: Ανακοινώνει σήμερα κόμμα-...

Κατά πληροφορίες το οριοθετεί ως «αμιγώς "ανδρεϊκό" που εμπνέεται από τα οράματα και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου»

Την ίδρυση κόμματος θα ανακοινώσει σήμερα, Πέμπτη (9/2), στις 12 το μεσημέρι η Δήμητρα Λιάνη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου το κόμμα που θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, οριοθετείται από την Δήμητρα Λιάνη «ως αμιγώς "ανδρεϊκό" που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου» με στόχο «να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ίδια ανάρτηση.

Κατά την ίδια πηγή το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη «θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες».

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Ευσταθίου

Σήμερα ανακοινώνεται ίδρυση κόμματος, το οποίο οριοθετείται ως αμιγώς "ανδρεϊκό" που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Στόχος να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές.
Ωστόσο αν και μέχρι τώρα θεωρείτο πως το κόμμα ιδρύεται υπό τη σκέπη της αγαπημένης μου φίλης Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, σήμερα το πρωί δηλώνεται αρμοδίως πως η ίδια δεν αποδέχεται το ρόλο και την ευθύνη της επικεφαλής, όπως της είχε προταθεί. Διάκειται ευμενώς στην όλη προσπάθεια, αλλά θα λάβει τις αποφάσεις της για ενεργό συμμετοχή της σε επόμενο χρόνο και δεν θα παραστεί στη σημερινή ιδρυτική εκδήλωση.
Το κόμμα άλλωστε δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα.
Θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες.
Σήμερα θα παρουσιαστεί και η προγραμματική διακήρυξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις