Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο – Ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor All Star: Ποια ομάδα κερδίζει τ...

Γεμάτος ένταση θα είναι ο αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας

Έφτασε επιτέλους η μέρα για το αγώνισμα που έχει ως έπαθλο την επικοινωνία στο Survivor All Star απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για τον πιο σημαντικό αγώνα αφού όπως λένε κάθε βήμα που κάνουν τους φέρνει πιο κοντά στην επαφή με τις οικογένειες τους.

Από τη μια πλευρά οι Μπλε έχοντας κερδίσει στον τελευταίο αγώνα ασυλίας θέλουν να αποδείξουν ότι επέστρεψαν στις νίκες ενώ οι Κόκκινοι θέλουν να κλείσουν άμεσα την παρένθεση με τις ήττες και να κατακτήσουν το έπαθλο.

Ο αγώνας όπως και ο επίλογος του είναι γεμάτος συγκινήσεις ενώ δεν λείπουν για άλλη μια φορά οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες καθώς η επιθυμία για τη νίκη τους φτάνει στα όρια τους.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει και απολαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας. Την ίδια ώρα, στη μπλε ομάδα, οι χαμένοι ψάχνουν να βρουν τι έκαναν λάθος. Όλοι είναι με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα για το έπαθλο φαγητού και το Συμβούλιο αποχώρησης. Μια δύσκολη νύχτα τους περιμένει!

Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Κρις Σταμούλης, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την ομάδα των Μπλε και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των Κόκκινων για ακόμα μια φορά. Τα spoilers από τον Άγιο Δομίνικο, αναφέρουν ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι αυτός που θα «πακετάρει» πράγματα και θα φύγει από το Survivor All Star.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight