Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- ΣΥΡΙΖΑ: Οι εντυπώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την ομιλία του στην Πάτρα

Πάτρα- ΣΥΡΙΖΑ: Οι εντυπώσεις του Αλέξη Τ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, συντονιστής Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία από την μεγάλη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με την ομιλία του Προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα ανέφερε στους συνεργάτες του ότι είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το ιδιαίτερα θερμό κλίμα που εισέπραξε στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, συντονιστής Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ο απολογισμός είναι πάρα πολύ θετικός, είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε μία πολύ καλή συμμετοχή, καταφέραμε και γεμίσαμε το στάδιο. Όλες οι κερκίδες ήταν γεμάτες ενώ υπήρχαν άλλες 500 καρέκλες κάτω. Κάποιοι έμειναν όρθιοι. Είχαμε περίπου 3.000 ανθρώπους. Υπήρχε συμμετοχή από τους νομούς Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.  Αυτή η στήριξη δείχνει ότι η Πάτρα είναι το Μητροπολιτικό Κέντρο της δυτικής Ελλάδας και σε επίπεδο κόμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Υπήρχε ένα πολύ ζεστό κλίμα ενώ και ο ίδιος ο Πρόεδρος, ο Αλέξης Τσίπρας το ένιωσε αυτό. Ήταν πολύ ευχαριστημένος. Υπήρχε παλμός, ένταση, σημαίες που ανέμιζαν. ‘Έγινε και διάλογος αφού πολλές φορές ο πρόεδρος διέκοψε την ομιλία του για να απαντήσει σε φωνές που ακούγονταν, σε προτάσεις, σε ερωτήματα. Γι΄ αυτό ήταν μία ομιλία που και συγκριτικά με το Περιστέρι που προηγήθηκε, κράτησε πολύ.

Θεωρούμε ότι σε αυτή την πορεία προς το λαό που ξεκίνησε με την πρόταση δυσπιστίας, ο πήχης ανέβηκε πιο ψηλά στην Πάτρα. Όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ομιλίας του στον Απόλλωνα, ίσως είναι η πρώτη φορά που την προεκλογική περίοδο την ξεκινά η αξιωματική αντιπολίτευση.  Αυτό δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνει την αντιπαράθεσή του με το κυβερνόν κόμμα ζητώντας να στηθούν άμεσα κάλπες και να απαντήσει ο ελληνικός λαός στο ερώτημα “δημοκρατία ή εκτροπή”. Αυτό είναι το διακύβευμα των εκλογών.

Από εκεί και πέρα, είχαμε προγραμματίσει δύο εκδηλώσεις με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Παύλο Πολάκη οι οποίες αναβλήθηκαν λόγω της παρουσίας του προέδρου. Αυτές θα γίνουν τελικά τον Μάρτιο. Τα Σαββατοκύριακα θα γίνονται μικρές συγκεντρώσεις συντρόφων και φίλων του κόμματος στις γειτονιές της Πάτρας. Είναι κάτι που το ζητάει ο κόσμος, αυτό το είδαμε και στην εκδήλωση της Παρασκευής. Θα πάμε να βρούμε αυτόν το κόσμο για να συζητήσουμε μαζί του.

Περιμένουμε και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων που πιστεύουμε ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις