Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΝΕΟ Πατρών- Κορίνθου: Σβηστά τα φώτα κάθε βράδυ στην είσοδο της Πάτρας- ΦΩΤΟ

ΝΕΟ Πατρών- Κορίνθου: Σβηστά τα φώτα κάθ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Από τον κόμβο Κουρτέση έως το αρχαιολογικό μουσείο

Απορία και ταυτόχρονα επικίνδυνες καταστάσεις προκαλεί η τμηματική συσκότιση σχεδόν κάθε βράδυ - το τελευταίο διάστημα- επί της νέας εθνικής οδού Πατρών Κορίνθου, στην είσοδο της Πάτρας.

Δικυκλιστές και οδηγοί αυτοκινήτων που κινούνται βραδινές ώρες στην ΝΕΟ αναρωτιούνται για τα αίτια του black out σε τμήμα του κατά τα άλλα σύγχρονου δρόμου, αποδίδοντας οι περισσότεροι το λόγο σε πιθανή βλάβη. Κάποιοι άλλοι εκτιμούν αστειευόμενοι πως ενδεχομένως είναι ένας τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας. Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα τμήμα της εθνικής οδού με έντονη κίνηση και πλήθος καταστημάτων, πρατηρίων υγρών καυσίμων, supermarket και καφετεριών όπου κινούνται πολίτες και πυκνά συχνά διασχίζουν κάθετα τον δρόμο, παραμένει στο σκοτάδι, με ότι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται.

Το thebest.gr έχει διαπιστώσει το πρόβλημα και στο παρελθόν, ωστόσο η βλάβη (;) είχε διορθωθεί και ο φωτισμός είχε επανέλθει στο συσκοτισμένο τμήμα της ΝΕΟ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη, υπεγράφη σύμβαση για την ολοκληρωμένη και πολύχρονη λύση στο ζήτημα επάρκειας, ποιότητας και φροντίδας του φωτισμού των εθνικών και επαρχιακών οδών της Δυτικής Ελλάδας, μέσω του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Οδοφωτισμού ΠΔΕ και Συντήρηση για την Υποστήριξη της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Αρμοδιότητας ΠΔΕ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις