Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα - Πτώση Phantom: "Ο αετός πεθαίνει στον αέρα"- Συγκλόνισε η μάνα του Μάριου Τουρούτσικα

Ανδραβίδα - Πτώση Phantom: "Ο αετός...

Το τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό

Θρήνος στην κηδεία του υποσμηναγού Mάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, στο Πικέρνι Αρκαδίας, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία. Εκεί πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία και η μάνα του συγκλόνισε.

Ο Μάριος ήταν ένας εκ των δύο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο F4 phantom το οποίο κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας (30/01/) στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.

Τον γιο τους αποχαιρέτησαν οι γονείς του. Πρώτος ο πατέρας του και στην συνέχεια η μητέρα του η οποία κατάφερε και στάθηκε όρθια απέναντι στο παιδί της για να του απευθύνει τον ύστατο και συνάμα σπαρακτικό αποχαιρετισμό. Και αυτά που είπε η μητέρα του ηρωικού υποσμηναγού έκαναν τους πάντες να ραγίσουν. 

«Μάριε αγόρι μου γλυκό αστέρι της ψυχής μου πάντα χαμογελαστός ποτέ δεν με είχες στενοχωρήσει. Ήρεμος και χαμογελαστός. Δεν παραπονιόσουν ποτέ και για τίποτα. Ήσουν δοτικός. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα στην αγκαλιά της, ο καλύτερος αδερφός για τα αδέρφια σου ο καλύτερος εγγονός για τους παπούδες σου, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου την Ζωή μας. Από μικρός ήθελες να γίνεις πιλότος. Λάτρευες την ταχύτητα τις μηχανές τα αεροπλάνα. Έθεσε ψηλούς στόχους και και τα κατάφερες.

Έγινες ο Ίκαρος της καρδιάς μας. Όλη η Ελλάδα βλέπει το πρόσωπό σου και φωνάζει Αθάνατος. Εσύ και ο Στάθης δεν θα ξεχαστείτε ποτέ. Θα σας κουβαλάει όλη η Ελλάδα στην ψυχή της. Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου. Ο Αγγελάκος μου, ο Άγγελός μου που τόσο θαύμαζα. Και πόσο περήφανη με έχεις κάνει. Και πόσο να ξερες θα μου λείψεις. Θα αφιερώσω δυο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη σε όλους τους πολίτους που χάθηκαν και θα συνεχίσουν να πετάνε για την πατρίδα μας. Ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι παιδί μου και όσο αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου Μάριος πέθανε υπέρ πατρίδος! Αθάνατος!», είπε η μητέρα του με όλη την Ελλάδα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις