Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάνος Δασκαλάκης: «Εδειχνε σε όλους ότι ήταν καλή μητέρα»- Τι κατέθεσε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: «Εδειχνε σε όλους ότι ...

Ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Ξεκίνησε την κατάθεσή του αναφέροντας πότε την γνώρισε και πώς αποφάσισαν σύντομα να κάνουν ένα παιδί.

«Είμασταν πολύ χαρούμενοι, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα η κατηγορούμενη ήταν πολύ καλή μητέρα αυτό τουλάχιστον μας έδειχνε σε όλους » είπε χαρακτηριστικά.

 Προηγουμένως, την υπερασπιστική τακτική για την πελάτισσά του είχε περιγράψει ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για ιατρικά λάθη και λάθος εκτιμήσεις ειδικών. 

 
 «Πρώτα τη συνέλαβαν και μετά άρχισαν από τα νοσοκομεία να στέλνουν έγγραφα», είπε χαρακτηριστικά. Η Πισπιρίγκου κρατά σημειώσεις στη διάρκεια της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη. Η ίδια νωρίτερα δήλωσε αθώα και ζήτησε τη διακοπή της δίκης προκειμένου να κληθούν και άλλοι μάρτυρες. 

Συνεχίζοντας την κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε σε έναν τσακωμό λεκτικό που είχε με την κατηγορούμενη και πως αυτός κατόπιν έφυγε από το σπίτι. «Δέκα μέρες μετά γύρισα σπίτι και συζητήσαμε με την κατηγορούμενη . Μου είπε η κατηγορούμενη πως θέλω να μείνεις εδώ για μένα. Έφυγα».

Κατόπιν περιέγραψε στιγμές όταν η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο . «Με ενημέρωσε η κατηγορούμενη λέγοντας μου πως το παιδί  ένιωσε μια βόμβα στην πλάτη του, έκανε σπασμούς μου ζήτησε το ίδιο το παιδί να πάει στο νοσοκομείο.  Όφειλα σαν μάνα των παιδιών μου να την στηρίξω σε όλη αυτή τη διαδικασία και ειδικά όταν υπήρχαν οι τοξικολογικές.

Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι και την στήριξα μέχρι τη σύλληψή της.

Η κατηγορούμενη ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα με δημοσιογράφους έψαχνε να βρει απαντήσεις μέσω δημοσιογράφων. Ρώταγε συνέχεια αν έχουν βγει αποτελέσματα της τοξικολογικής. 

Ο πατέρας μου ήταν δίπλα της και την στήριξε . Ένα απόγευμα γυρνάει και του λέει επιθετικά αν με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου. Την ρώτησε τι εννοεί. Του απάντησε έτσι το λέω».

Ο Δασκαλάκης περιέγραψε ότι η Τζωρτζίνα του είχε ιδιαίτερη αδυναμία. «Στις 15.1.2022 της ανακοινώνω ότι είναι καλυτέρα να είμαστε χωριστά για το καλό του παιδιού. Στις 17 είχε προγραμματισμένη εξέταση. Βγήκε από νοσοκομείο. Δέχτηκα βιντεοκλήση, μου είπε για επιληπτικό επεισόδιο. Της είπα πάρε τους γιατρούς. Η πρώτη φορά μετά από μήνες που έπαθε κάτι το παιδί. Έγινε εισαγωγή στο Ρίο. Πήγε στα  εξωτερικά, έκανε δυο- τρία επεισόδια. Στο ένα ήμουν παρών μόνο εγώ. Σ' αυτό τσακώθηκα με γιατρό της ΜΕΘ επειδή είπε ότι δεν είχε τίποτα. Τελικά πήγε στη ΜΕΘ. δεν έκανε κανένα επεισόδιο. Ο γιατρός Ηλιάδης είπε να πάει στο Αγλαϊα Κυριακού, όπου υπήρχε εγκεφαλογράφος. Δεν έδειξε τίποτα ο εγκεφαλογράφος.

Στο Αγλαΐα Κυριακού το παιδί κατέπεσε. Τελείως. Από όταν έφυγα εγώ. Το τελευταίο 24ωρο δεν μπορούσε  να ανοίξει τα μάτια του καθόλου. Στις 29 πήρα άδεια. Ήμουν στο ΚΤΕΛ Κιάτου προς Αθήνα όταν με πηρέ και μου είπε ότι οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν.

Στη συνέχεια ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε σε ερωτήσεις του προέδρου:

Το παιδί μεγάλωνε υπέροχα . Ήταν υγιέστατη και φυσιολογικότατη.

Προέδρος: Πως ήταν η κατηγορούμενη ως μητέρα;

Μάνος: Ήταν άψογη.

Πρ: Το άψογη το έχω ακούσει 2-3 φορές. Περιγράψατε μας.

Μαν: Ότι κάνει μια μάνα υπερπροστατευτικιά.

Πρ: Πως το εννοείτε;

Μαν: Να μην πηγαίνουν κοντά άλλοι μην κολλήσει το παιδί τίποτα.

Πρ: Γιατί εξελίχθηκε άσχημα η σχέση σας; 

Μαν: Το 2018 η κατηγορούμενη δούλευε σε ένα ξενοδοχείο. Δεν είμασταν καλά, δημιούργησα μια περιστασιακή σχέση με μια γυναίκα που διήρκησε 4 μήνες και αν την είδα όλες και όλες 6 φορές. Το ομολόγησα εγώ στη κατηγορούμενη η οποία με δέχτηκε πίσω και μου είπε πως το περίμενε λόγω του ότι ήμουν μικρός. Της ξεκαθάρισα όμως πως εγώ δεν θα δεχτώ κάτι τέτοιο από την πλευρά της. Το 2019 έμαθα και το παραδέχτηκε και η ίδια πως είχε βρεθεί με ένα άτομο γνωστό μου. 

Κατόπιν ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πως έφυγε από το σπίτι όταν έμαθε την εξωσυζυγική σχέση της κατηγορούμενης:

Πρ: Η Τζωρτζίνα όταν απεβίωσε η Μαλένα, πόσο ετών ήταν;

Μαν: 5,5 - 6

Πρ: Πως εκδήλωσε την απώλεια ;

Μαν: Το παιδί επειδή πέσαν όλοι οι συγγενείς επάνω το εκμεταλλεύτηκε σε εισαγωγικά μέχρι που παρακολούθησε κάποιες συνεδρίες. Ήταν κυρίαρχος χαρακτήρας το πιο αγαπητό παιδί στο σχολείο. Έντονη θλίψη δεν είχε εκδηλώσει ποτέ.

Πρ: Πως αντιμετώπισε η Τζωρτζίνα όταν γεννήθηκε η Ίριδα ;

Μαν: Ήμουν αρνητικός να κάνουμε άλλο παιδί αφού είχαμε χάσει τη Μαλένα. Η Τζωρτζίνα αναζητούσε ένα νέο παιδί συνέχεια, ήθελε αδερφάκι. Αποφασίσαμε με την κατηγορούμενη να κάνουμε ένα παιδί. Οι σχέσεις μας ήταν άριστες.

Πρ: Την απώλεια της Ίριδας πως την βίωσε η Τζωρτζίνα; 

Μαν: Την πήρε ο πατέρας μου σπίτι . Ρώταγε συνέχεια αν η αδερφή μου είναι αγγελάκι. Δεν μου ανέφερε εμένα το παραμικρό.
 

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις