Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλαμάτα: Απολογείται ο 38χρονος για τη δολοφονία του 47χρονου «Αμερικανού»

Καλαμάτα: Απολογείται ο 38χρονος για τη ...

Προκειμένου να απαλογηθεί

Την πόρτα των δικαστηρίων Καλαμάτας πέρασε σήμερα (28.1.2023) το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί, ο 38χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, που κατηγορείται για τη δολοφονία από πρόθεση του 47χρονου «Αμερικάνου».

Ο 38χρονος κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου άνδρα το πρωί της Παρασκευής (20.1.2023) σε δρόμο της Καλαμάτας από κοινού με τον 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του την περασμένη Τετάρτη.

Ο 38χρονος, φέρεται να είναι ο άνθρωπος, που πυροβόλησε το θύμα το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τελικά έχασε τη ζωή του. Ο 38χρονος είχε ταυτοποιηθεί από τις αρχές του περασμένο Σαββάτου και συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (25/1), σε ενοικιασμένο υπόγειο κατάλυμα στο Ακρογιάλιτου δήμου Δυτικής Μάνης, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας.

Μαζί του είχε συλληφθεί και ένας 34χρονος Βούλγαρος υπήκοος, ο οποίος ήταν αυτός που είχε νοικιάσει το κατάλυμα. Στην κατοχή τους βρέθηκε και ποσότητα χασίς.

Το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα δε βρέθηκε. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το πέταξε στη θάλασσα.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί επίσης και ο 34χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται, τόσο για υπόθαλψη εγκληματία όσο και για την κακουργηματικού τύπου πράξη της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: 13χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για άγριο ξυλοδαρμό

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Αθηνών ρίχνει φως στην υπόθεση της Πάτρας

Νοσοκομεία περιφέρειας: Με περιπολικά οι γιατροί στις εφημερίες, εισαγγελικές παρεμβάσεις και λουκέτα σε ΜΕΘ- Η εικόνα στη Δυτική Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις