Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 22χρονος

Δολοφονία 47χρονου στην Καλαμάτα: Προφυλ...

Το Σάββατο απολογείται ο 38χρονος

Με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και της εισαγγελέως του Πρωτοδικείου Καλαμάτας αποφασίστηκε η προφυλάκιση του 22χρονου άνδρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού με τον 38χρονο ομοεθνή του, εις βάρος του 47χρονου ελληνοαμερικανού. 
Ο 38χρονος, που φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε το θύμα και συνελήφθη σήμερα το πρωί, μετέβη επίσης στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε από την περασμένη Κυριακή όταν και ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου.

Μαζί του οδηγήθηκε και ένας 34χρονος Βούλγαρος υπήκοος ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς τον «φιλοξενούσε» σε κατάλυμα που νοίκιαζε στο Ακρογιάλι του δήμου Δυτικής Μάνης. Στο δωμάτιο βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 38χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι χθες το βράδυ πήγε στο συγκεκριμένο κατάλυμα καθώς τις προηγούμενες μέρες κρυβόταν σε ορεινές περιοχές της μεσσηνιακής Μάνης. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 47χρονου δεν έχει βρεθεί, με τον 38χρονο να ισχυρίζεται ότι το πέταξε στη θάλασσα στις αστυνομικές αρχές.

Για τη σύλληψη του στήθηκε ειδική αστυνομική επιχείρηση σήμερα στις 9 το πρωί και οι συλληφθέντες δεν πρόλαβαν να φέρουν αντίσταση.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ενώπιον του τριμελές πλημμελειοδικείου Καλαμάτας βρέθηκαν και οι 2 Έλληνες 50 & 40 ετών αντίστοιχα , οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματιών και ψεύδη κατάθεση στις αρχές καθώς φέρονται να βοήθησαν τους κατηγορούμενους αμέσως μετά την εγκληματική τους πράξη προσφέροντας τους ρούχα, φαγητό και τρόπο διαφυγής.

Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε ούτε σήμερα και αναβλήθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου. Από την πλευρά τους οι δικηγόροι των κατηγορουμένων μιλούν για παρεξήγηση της αστυνομίας και ότι οι εντολείς τους δεν έκαναν τίποτα το παράνομο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις