Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρόταση μομφής: Μητσοτάκης σε Τσίπρα: "Στην επιστολή που μου έστειλε ο κ. Ράμμος, ονόματα δεν υπήρχαν"

Πρόταση μομφής: Μητσοτάκης σε Τσίπρα: &q...

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μητσοτάκης- Τσίπρας

Με ονομαστική ψηφοφορία επί της  πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή. Αυτή την ώρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης με φόντο τις υποκλοπές.

Νωρίτερα μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και ακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Στις δημοκρατίες εδώ είναι ο χώρος που λύνουν τα κόμματα τις διαφορές τους. Εδώ και στις κάλπες. Η δημοκρατία θα προστατευτεί με τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές που έρχονται. Οι πολίτες θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση, δεν ξεχνούν, κρίνουν αυστηρά, συγκρίνουν, επιβραβεύουν, τιμωρούν», είπε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές.

 

«Ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει μόνο ένα έργο. Να πυροβολεί τη χώρα, να ρίχνει λάσπη. Ξεπεράσατε το χειρότερο εαυτό σας στις ύβρεις. Το ένοχος ή βλαξ, το είχε χρησιμοποιήσει ο Κίτσος Τεγόπουλος στον Ανδρέα Παπανδρέου, για το σκάνδαλο Κοσκωτά όπου εμπλεκόταν και ο δικηγόρος σας, ο Γιάννης Μαντζουράνης. Από τα πάμπερς πήγαμε στην σακούλες. Προσέξτε όταν κάνετε τέτοιες ιστορικές αναφορές χωρίς να γνωρίζετε την προέλευσή τους. (…) Καταλαβαίνω γιατί ανεβάζετε διαρκώς τα ντεσιμπέλ της χυδαιότητας», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Το παρελθόν σάς καταδιώκει
Σας καταδιώκει το παρελθόν σας. Η 25η Ιανουαρίου είναι η ημερομηνία που ο κ. Τσίπρας έγινε πρώτη φορά Πρωθυπουργός και άρχισε η θλιβερή περιπέτεια της χώρας. Κλειστές τράπεζες και ορθάνοιχτα σύνορα.

Οσα ισχυρίζετε η αντιπολίτευση, έγιναν πρωτοσέλιδα στην Αγκυρα. Πουθενά αλλού δεν έγινε πρωτοσέλιδο. Αλλά η συζήτηση είναι καλοδεχούμενη.

Κουβέντα δεν είπατε για τις βαλίτσες του κ. Καλογρίτσα. Δεν θα κρύβεστε για πολύ γι' αυτό. Είναι ευκαιρία να συγκρουστούμε και να συγκριθούμε. Να δούμε τι κάνατε και τι κάναμε. Υπάρχουν πράγματι δικαστές στας Αθήνας και δικάζουν δύο δικούς σας υπουργούς.

Ποτέ ξανά δεν πρέπει το κράτος να φανεί τόσο ανίκανο όσο στο Μάτι. Για τις υποκλοπές η κυβέρνηση έχουμε τοποθετηθεί με ευθύνη. Και πρόσωπα αλλάξαμε και νόμους. Δεν αγνοούμε τα λάθη μας αλλά δεν θα διαλύσουμε μία κρίσιμη κρατική δομή.

Διαρροές έγιναν στα δικά σας φιλικά μέσα. Και παρουσιάστηκαν ως επιβεβαίωση. Αξιοποιώντας κάποιες σπασμωδικές της Ανεξάρτητης Αρχής. Ο φάκελος ήταν απόρρητος και τον κάνατε φέιγ βολάν.

Ο Ράμμος μου έστειλε επιστολή αλλά ονόματα δεν υπήρχαν. Αλλη έστειλε σε σας. Δεν μπορώ να την καταθέσω στα πρακτικά.

Απάντηση Τσίπρα

Ο κ. Ράμμος απαντούσε σε επιστολή δική μου που είχε αναφορά σε ονόματα. Μην επιχειρείτε να παίξετε τις κουμπάρες

Μητσοτάκης: "Νόμιμες οι επισυνδέσεις"
Ο κ. Ράμμος δεν αναφέρεται στην νομιμότητα των επισυνδέσεων. Ηταν, άρα, νόμιμες. Ποιος κρίνει τη νομιμότητα των επισυνδέσεων. (σσ διαβάζει νομικό κείμενο)

Δεν ήταν αποδεκτή η παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Πολιτικά έχω τοποθετηθεί. Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη δεν ήταν αποδεκτή. Ενισχύσαμε τα φίλτρα. Την υπόθεση την ερευνά η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη δεν είναι καλή όταν βγάζει αποφάσεις που σας βρίσκουν σύμφωνους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις