Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία: Εξεταστική χωρίς ρεύμα στο Πολυτεχνείο

Κακοκαιρία: Εξεταστική χωρίς ρεύμα στο Πολυτεχνείο

«Λίμνη» το Γεωπονικό Αθηνών

Η κακοκαιρία που έπληξε σήμερα Πέμπτη (26.1.2023) όλη την Ελλάδα δεν άφησε ανεπηρέαστα και τα πανεπιστήμια της Αττικής.

Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου έδωσαν μάθημα εξεταστικής χωρίς ρεύμα ενώ πλημμύρισαν οι δρόμοι γύρω από τα κτήρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ειδικότερα, το ρεύμα κόπηκε στο κτήριο του Πολυτεχνείου όπου έδιναν μάθημα εξεταστικής οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών. Για να μπορέσουν να γράψουν, χρησιμοποιούσαν τους φακούς από τα κινητά τους τηλέφωνα, όπως φαίνεται από τις εικόνες που κυκλοφορούν στα social media.

Παράλληλα, φοιτητές της Πανσπουδαστικής ΚΣ κατήγγειλαν στα Δ.Σ. των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας πως οι δρόμοι γύρω από τα κτήρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πλημμύρισαν και ήταν απροσπέλαστοι.

Επίσης

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες

Μεγάλο μέρος της χώρας επηρεάζει η κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη και έχει δημιουργήσει προβλήματα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να περιγράφει την πορεία των φαινομένων, καθώς αναμένονται μπόρες και καταιγίδες.

Ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ, ανέφερε ότι η κακοκαιρία θα συνεχίσει να επηρεάζει σχεδόν το σύνολο της χώρας τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (27/1), όμως από το μεσημέρι και προς το απόγευμα θα αρχίσει να εξασθενεί σε ορισμένες περιοχές. Συγκεκριμένα, σε Εύβοια, Αττική, Πελοπόννησο, Κρήτη και Κυκλάδες τα φαινόμενα θα υποχωρούν, ενώ το βράδυ αναμένεται να έχουν σταματήσει στο σύνολο τους. Έτσι, μπόρες και καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν το βράδυ της Παρασκευής σε Ξάνθη και Επτάνησα κυρίως.

 Επίσης, στην Αττική τα φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν αισθητά από το μεσημέρι, ενώ στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές μπόρες.

Το Σαββατοκύριακο όμως, ο καιρός αναμένεται να αλλάξει ριζικά και να υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας, όμως τοπικές βροχές αναμένονται να εμφανιστούν σε διάφορες περιοχές, όπως στην Αθήνα.

Επιπλέον, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε μονοψήφια νούμερα, με εξαίρεση ορισμένες περιοχές, όπου και πάλι θα είναι χαμηλή, ενώ με βάση τα προγνωστικά μοντέλα την Τρίτη αναμένεται να υποχωρήσει κι άλλο, κάτι που θα είναι αισθητό σε πολλές περιοχές.

Διαβάστε επίσης

Πάτρα- Airbnb και Καρναβάλι: Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε «τρύπα» για το τριήμερο- Οι οικονομικές λύσεις

Καιρός- Αρναούτογλου: Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας

Δυτική Ελλάδα- Λαμπίρι: Πυκνό το χιόνι, χωρίς ρεύμα το χωριό, κλειστός ο δρόμος προς Αραποκέφαλα- ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις