Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένεια με άρρωστο παιδί 2 ετών

Πάτρα: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένει...

Η ανάρτηση από το "Φωτεινό Αστέρι"

Έκκληση ευαισθησίας για μονογονεϊκή οικογένεια με άρρωστο παιδί 2 ετών απευθύνει το Φωτεινό Αστέρι.

Ζητά τη στήριξη όλων μας στο δράμα που ζει η συγκεκριμένη οικογένεια στην Πάτρα με το μικρό παιδί να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και να μην υπάρχει η οικονομική δυνατότητα γι΄ αυτή.

Η ανάρτηση

Μονογονεϊκή οικογένεια βιώνει τον δικό της γολγοθά, το παιδί (2 χρ.) λαμβάνει συνεχόμενη φαρμακευτική αγωγή, η μητέρα αδυνατεί να πληρώσει την συμμετοχή, ενώ αναγκαίες είναι και πάνες νουμ. 7.

Προβλήματα πολλά για αυτή την οικογένεια. Η δική σας στήριξη πολύτιμη και ουσιαστική. Γιατί το να δίνεις δύναμη και ελπίδα εκεί όπου η απελπισία βασιλεύει, αποτελεί πολύτιμο δώρο για σένα!
https://tofoteinoasteri.org/donate/
email. [email protected]
τηλ. 6981044800 - 2611104324
Θεμιστοκλέους 116 και Βορείου Ηπείρου Πάτρα
Δευτέρα - Σάββατο 10.00-14.00 και Πέμπτη- Παρασκευή 17.30-20.30

Το Φωτεινό Αστέρι είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Πρωτοδικείο Πατρών 880/2012) που στόχο έχει την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών

Η δράση του ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με ενεργή εθελοντική παρουσία στην πόλη της Πάτρας και της Αθήνας, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ανθρώπων και υπηρεσιών που να υποστήριζε τις βιοτικές ανάγκες των παιδιών που οι οικογένειες τους βρίσκονται σε δυσκολία. Με τον τρόπο αυτό οι αρχικές δράσεις κατευθύνθηκαν προς την άμεση κάλυψη αναγκών σε τροφή και ένδυση. Σκοπός του ήταν η καταπολέμηση της πείνας μέσω της συγκέντρωσης δωρεών σε τρόφιμα, είδη καθαριότητας και πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμονται δωρεάν.

Ένα δίκτυο που συνεχώς διευρύνεται, και όχι μόνο προσπαθεί να απαλύνει την κατάσταση των απόρων και των ευπαθών ανθρώπων αλλά και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό, να αποτελέσει κίνητρο για προσφορά και έκφραση αλληλεγγύης στην καθημερινότητά μας και να ενώσει τις κοινωνικές δυνάμεις στην κατεύθυνση της κοινής δράσης.

Η αντιμετώπιση του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού για μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Δήμου Πατρέων, που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις