Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Μητροπολιτικό Κολλέγιο – Προμηθέας Πάτρας: φιλικός αγώνας με ενθουσιώδη συμμετοχή φοιτητών και καθηγητών

Μητροπολιτικό Κολλέγιο – Προμηθέας Πάτρα...

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τον Προμηθέα, ως μεγάλου χορηγού της ομάδας στην Basket League για 2η συνεχή χρονιά.

Σε γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού στο γήπεδο Δ. Τόφαλος το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Πάτρα και ο Προμηθέας, η ομάδα «φαινόμενο» της Πάτρας, που αποτελεί ταυτόχρονα μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, με σημαντική παρουσία και στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, φοιτητές και καθηγητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικά παιχνίδια με τους παίκτες της ομάδας του Προμηθέα, τόσο ως αντίπαλοι όσο και ως συμπαίχτες, ζώντας μια μοναδική εμπειρία που θα θυμούνται για πάντα.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις που αναπτύσσει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με στόχο να ενθαρρύνει τους φοιτητές του να συμμετέχουν πιο ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ενδιαφέροντός τους για τον αθλητισμό και στην καλλιέργεια αθλητικής συνείδησης και σημαντικών αξιών όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός η συνεργατικότητα και η ευγενής άμιλλα, εφόδια πολύτιμα για τη μετέπειτα ζωή τους και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Το παρών στους αγώνες έδωσαν ο Διευθυντής του Campus της Πάτρας, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, και ο Dean της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής κ. Γιώργος Σοφιανίδης, ενώ μετά το τέλος των αγώνων, οι παίκτες του Προμηθέα Πάτρας υπέγραψαν φανέλες, δώρισαν υπογεγραμμένες επίσημες μπάλες και φωτογραφήθηκαν με τους συμμετέχοντες στις αναμετρήσεις.

Σημειώνεται πως για τη σεζόν 2022-23, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι Μεγάλος Χορηγός του Προμηθέα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, καθώς και Χορηγός των Ακαδημιών του.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τον Προμηθέα Πατρών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δείτε βίντεο με highlights από τον αγώνα εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports