Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξανά μαζί το original cast για το sequel της ταινίας Ghostbusters

Ξανά μαζί το original cast για το sequel...

Μαζί και πάλι Bill Murray, Sigourney Weaver και Dan Ackroyd

Ghostbusters-  Μια ταινία που σημάδεψε τη δεκαετία του 1980.

Το αρχικό cast θα επανενωθεί για τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας. Bill Murray, Sigourney Weaver και Dan Ackroyd είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για τη θρυλική ταινία Ghostbusters.

Και μπορεί το Ghostbusters να διαδραματιζόταν πάντα στη Νέα Υόρκη, αλλά η νέα ταινία θα γυριστεί στο Λονδίνο. Τα γυρίσματα της νέας ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Μάρτιο.

Οι ηθοποιοί από το original cast αναμένεται να κάνουν cameos στην ταινία που επικεντρώνεται σε ένα νέο καστ κυνηγών φαντασμάτων. Ο Harold Ramis, που πέθανε το 2014, επανήλθε ψηφιακά ως Ego Spengler για την ταινία Ghostbusters: Afterlife το 2021.

«Παίρνουν ένα κλασικό franchise, το τοποθετούν σε μια νέα τοποθεσία, αλλά διατηρούν τη μαγεία του πρωτότυπου. Θα είναι λαμπρό» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στη Sun. Το δύσκολο κομμάτι ήταν να ενδιαφερθούν οι αρχικοί πρωταγωνιστές για το επικείμενο remake της θρυλικής ταινίας.

Η σαρωτική επιτυχία των Ghostbusters

Η ταινία Ghostbusters, που άφησε εποχή στη δεκαετία του 1980, αποτέλεσε την πιο κερδοφόρα κωμωδία όλων των εποχών. Με υποψηφιότητες για δύο Όσκαρ, είχε αποφέρει κέρδη περίπου 300 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

 Η νέα ταινία, με κωδική ονομασία Firehouse, θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Gel Kenan. Σεναριογράφος και παραγωγός ο Jason Reitman και διευθυντής φωτογραφίας ο Eric Steelbergand.

Η επερχόμενη συνέχεια της κλασικής ταινίας των 90’ς θα συνεχίσει την ιστορία μετά τα γεγονότα της ταινίας Afterlife του 2021. 

«Γράφουμε άλλη μια ταινία. Θα μοιραστούμε την κωδική ονομασία της ταινίας για το επόμενο κεφάλαιο της οικογένειας Spengler. Την τελευταία φορά που είδαμε το Ecto-1, επέστρεφε στο Μανχάταν. Εκεί ξεκινά η ιστορία μας. Το κωδικό όνομα θα είναι Firehouse» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jason Reitman στην Ghostbusters Day το 2022.

Λίγα είναι εκείνα που έχουν γίνει γνωστά για τη νέα ταινία. Σε κάθε περίπτωση, οι λάτρεις των κλασικών ταινιών των 90’ς έχουν να περιμένουν τους αγαπημένους τους κυνηγούς φαντασμάτων να επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Όσο για το τι άλλο μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον; Στα σκαριά βρίσκεται και μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Ghostbusters για το Netflix.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture