Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Καρναβάλι: «Πακέτα» για Πάτρα από τουρισ...

Καρναβάλι: «Πακέτα» για Πάτρα από τουριστικά γραφεία- Με τι το συνδυάζουν

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Μεγάλη η ζήτηση για το τελευταίο διήμερο της Αποκριάς

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Το Πατρινό Καρναβάλι βρίσκεται σε εξέλιξη και μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών απ’ όλη τη  χώρα, για το τελευταίο διήμερο της Αποκριάς. 

Αυτό των δύο μεγάλων παρελάσεων που είθισται να συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μεγάλα τουριστικά γραφεία ως επί το πλείστον από την Αθήνα αλλά και κάποια από την υπόλοιπη χώρα, έχουν ήδη εντάξει στο πρόγραμμά τους εκδρομές, είτε μονοήμερες για την τελευταία Κυριακή, είτε διήμερες που περιλαμβάνουν εκτός των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα και επισκέψεις σε χώρους της Δυτικής Ελλάδας όπως η Αρχαία Ολυμπία.

 

Στις εκδρομές που αφορούν, αποκλειστικά την πόλη μας, οι επισκέπτες, με βάση τα προγράμματα των τουριστικών γραφείων, περιλαμβάνονται εκτός της μεγάλης παρέλασης και η τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού που ως είθισται αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις των ημερών, ενώ αρκετά γραφεία έχουν συμπεριλάβει και μασκέ πάρτι για τους πελάτες τους.

Μιλώντας στο thebest.gr  o ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου Παναγιώτης Κουρκουντής, τόνισε: «Το ενδιαφέρον φέτος για τις εκδρομές στο Πατρινό Καρναβάλι είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Ο κόσμος μετά την πανδημία ψάχνει την ευκαιρία να ξεφύγει και να διασκεδάσει. Παρότι, ίσως είναι λίγο νωρίς, ο κόσμος ψάχνει και ρωτάει για αυτές τις μετακινήσεις προς Πάτρα, ειδικά το τελευταίο διήμερο, γι’ αυτό εκτός από την εκδρομή της τελευταίας Κυριακής του Καρναβαλιού, πολλά είναι τα ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν στους πελάτες τους, διήμερες αλλά και τριήμερες εκδρομές, συμπεριλαμβανομένου εκτός της Πάτρας και ξεναγήσεις σε άλλες ενδιαφέρουσες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας» λέει και συμπληρώνει: «Γνωρίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα ταξιδιωτικά γραφεία. Οι εκδρομές στην Πάτρα την καρναβαλική περίοδο αποτελούν πόλο έλξης και φέτος έχει φανεί από πολύ νωρίς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr