Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι ...

Πολλές ήταν οι ανατροπές στο Survivor All Star

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε, το  Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, από το οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις αλλά και οι ανατροπές.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ρίχτηκαν για άλλη μια φορά στη μάχη, διεκδικώντας την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στον στίβο μάχης και το πολυπόθητο έπαθλο.

Kέρδισαν οι Κόκκινοι και, έτσι, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δύο ακόμα συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού.

Με μεγάλη απογοήτευση, οι Μαχητές οδηγήθηκαν για ακόμη μια φορά στην κάλπη και ανέδειξαν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά την ψηφοφορία των Κόκκινων, οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Καρολίνα: "Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ, φαίνεται"

Στην παραλία των Μπλε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα σχολίασαν τις επιθέσεις που δέχεται από τους συμπαίκτες του και, ειδικά, από τον Νίκο Μπάρτζη, ο Σάκης Κατσούλης. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του έχει ενοχληθεί από τις κρυφές συναντήσεις του με την σύντροφό του στο δάσος, κάτι που συνέβη και ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα.

Η Μαριαλένα επανέλαβε πως ο Σάκης διαβάλλεται επειδή είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, με την Καρολίνα να συμφωνεί μαζί της. Την ίδια στιγμή, η Καρολίνα είπε για τον Μπάρτζη: "Αν είχες την κοπέλα σου φίλε Μπάρτζη στην άλλη ομάδα, τι θα έκανες; Με το χέρι στην καρδιά πιστεύω θα έκανε χειρότερα. Αλλά μάλλον έχει χρόνια να αγαπήσει και έχει ξεχάσει πώς είναι".

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Μάριο Πρίαμο, δηλώνοντας με μεγάλη απογοήτευση πως "έχει ξενερώσει φουλ, φαίνεται", όπως και ο Σάκης, επειδή δεν έχουν δώσει δικαιώματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight