Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έγκλημα στο Βελβεντό: Ξέσπασε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου – «Τα ισόβια να είναι ισόβια»

Έγκλημα στο Βελβεντό: Ξέσπασε η μητέρα τ...

Τα παιδιά της δεν επιθυμούν επικοινωνία με τον πατέρα τους

Η μητέρα της Ανθής Λινάρδου που δολοφονήθηκε άγρια το 2016 από τον σύζυγο της, ξέσπασε για την εξέλιξη που παίρνει η υπόθεση λόγω των αναβολών και τόνισε πως θέλει «τα ισόβια να είναι ισόβια» για τον δράστη.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, η γυναίκα εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένη στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η δεύτερη κόρη και άλλοι συγγενείς, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της

«Τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρίς εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, οι συγγενείς της Ανθής σε όλη αυτή τη μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016, έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές, αλλά αναμένουν από το δικαστήριο μια δίκαιη απόφαση για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Τα τρία παιδιά της άτυχης Ανθής σήμερα είναι σε ηλικία 14 ετών ο γιος και 12 αντίστοιχα τα δίδυμα κοριτσάκια της, έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Σημειώνεται, ότι η αποκάλυψη της δολοφονίας «πάγωσε» την κοινή γνώμη που για μέρες παρακολουθούσε τις εκκλήσεις του συζύγου – δολοφόνου να επιστρέψει στο σπίτι και τα τρία παιδιά της η Ανθή. Ο Τάσος Τσιουχάρας, αρχικά, είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη στην εξαφάνιση της συζύγου του και συμμετείχε, δήθεν, στις έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεσή της.

Μάλιστα, είχε καταφέρει να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και να τους πείσει ότι η 37χρονη τον εγκατέλειψε. Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο χωράφι, το οποίο ο δράστης είχε οργώσει με το τρακτέρ του για να εξαφανίσει τα στοιχεία της αποτρόπαιης δολοφονίας, είπε ψυχρά με κυνισμό στους αστυνομικούς: «Εγώ την σκότωσα και ας φάω και ισόβια… ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις