Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στην κηδεία της Ανθής Λινάρδου-Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή της

Θρήνος στην κηδεία της Ανθής Λινάρδου-Τρ...

Παρούσα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς, Νίνα Κασιμάτη, που ήταν συμμαθήτρια με την 37χρονη

Σε κλίμα άφατης οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη Ανθή Λινάρδου, την μητέρα που το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια ο 40χρονος σύζυγός της, Τάσος Τσιουχάρας, στον Βελβεντό Κοζάνης. 

Το φρικιαστικό έγκλημα και το θέατρο που έπαιζε ο συζυγοκτόνος μέχρι και την τελευταία στιγμή, παριστάνοντας τον θλιμμένο και ζητώντας βοήθεια στις έρευνες, σόκαρε το πανελλήνιο. Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας και η αδελφή της άτυχης Ανθής Λινάρδου, οι οποίοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο του Σχιστού στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου, για να αποχαιρετήσουν την Ανθή, που έφυγε τόσο άδικα και βάναυσα από τη ζωή. 

Και οι τρεις προσπαθούν να μείνουν δυνατοί για τα τρία ανήλικα παιδιά της 37χρονης, Ανθής, ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια, των οποίων απέκτησαν την επιμέλεια έπειτα από δικαστική εντολή που δόθηκε το περασμένο Σάββατο. 

Τα πρόσωπα στην κηδεία της 37χρονης ήταν σκυθρωπά. Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς ένας τόσο δυνατός άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια και ζωή, είχε μια τραγική κατάληξη. Ο σπαραγμός της μάνας, στην οποία η Ανθή είχε εκμυστηρευτεί ότι θέλει να πάρει διαζύγιο και να γυρίσει στην Αττική με τα παιδιά της, ραγίζει καρδιές. Δυστυχώς, η 37χρονη δεν πρόλαβε να κάνει πράξη τα σχέδια της και τη νήμα της ζωής της κόπηκε με τον πιο σκληρό τρόπο το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου, την ώρα που τα τρία αγγελούδια της κοιμούνταν στα δωμάτιά τους. 

Παρούσα στο «τελευταίο αντίο» της άτυχης Ανθής ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς, Νίνα Κασιμάτη, που ήταν συμμαθήτρια με την 37χρονη. Η βουλευτής μάλιστα έστειλε και στεφάνι για το ύστατο χαίρε στην αδικοχαμένη Ανθή.

protothema












Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις