Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκύλος θρηνεί τον τετράποδο φίλο του και δεν τον εγκαταλείπει

Σκύλος θρηνεί τον τετράποδο φίλο του και...

Δείτε βίντεο

Μία συγκινητική ιστορία ανάμεσα σε δύο τετράποδους φίλους κατέγραψε σε βίντεο η βολεϊμπολίστρια από την Κρήτη Νίκη Μανωλάκη.

Στο βίντεο, φαίνεται ένα σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό -πιθανότατα από χτύπημα αυτοκινήτου- και ένα άλλο, το οποίο στέκεται ακριβώς δίπλα του, αρνούμενο να το εγκαταλείψει. Και τα δύο φορούν αλυσίδες.

«Κινητοποιηθηκαν πολλοι εξαιρετικοι ανθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγω ειχα φυγει απο το σημειο οταν εφτασαν για βοηθεια καθως δουλευα στις 21:00 και αφου ειχα επικοινωνησει με οσους περισσότερους ανθρωπους μπορουσα. Συνηθως ειμαι εκεινη που πραττει και οχι εκεινη που απλα ειδοποιει. Δεν ειχα το θαρρος ομως εκεινη τη στιγμη να βοηθησω παραπανω. Απ οτι ειδα ενας νεαρος εθελοντης χαιδεψε τον σκυλακο, τον ηρεμησε και τον παρελαβαν οι κυνοκομοι.

Τον ευχαριστώ απ την καρδια μου. Και οσους κινητοποιηθηκαν απο το δημο και το κυνοκομειο Ηρακλειου. Το αλλο σκυλακι δυστυχως ηταν νεκρο ηδη. Η αφοσιωση του φιλου του με εχει συνταραξει πραγματικα. Μεγαλειο απο τα ζωα...κριμα για το σκυλακι που χαθηκε. Κριμα και για τη ζωη σε αλυσιδα που περασαν. Και τα δυο εσερναν αλυσιδες...Αυτο ζω αυτη τη στιγμη...», έγραψε η αθλητρία στο Facebook.

Επίσης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού προχώρησε το πρωί της Τρίτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, που εκδόθηκε την Πέμπτη (19.1.2023), βροχές, καταιγίδες και χιόνια θα πλήξουν μεγάλο μέρος της χώρας. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της ΕΜΥ, νέα Επιδείνωση Καιρού αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (27.01.2023).

Πιο αναλυτικά:
Α. Σήμερα Τρίτη (24-01-23)

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. στην κεντρική Μακεδονία έως το μεσημέρι και

β. στη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά) και στις Σποράδες έως το βράδυ.

2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.


Β. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης (25-01-2023) έως και την Παρασκευή (27-01-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια που βαθμιαία θα επεκταθούν προς τα βορειοανατολικά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και στα βόρεια ημιορεινά, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις