Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Πάτρα ο ύποπτος φάκελος με τη λευκή σκόνη στον ΣΥΡΙΖΑ

Από την Πάτρα ο ύποπτος φάκελος με τη λε...

Ταχυδρομήθηκε από τα ΕΛΤΑ Πάτρας προς την Κουμουνδούρου

Από την Πάτρα ταχυδρομήθηκε ο φάκελος με την λευκή σκόνη που έφθασε προ ημερών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ  στην Αθήνα.

Μετά από έρευνα φέρεται να διαπιστώθηκε πως ο φάκελος με την σκόνη αγνώστου συστάσεως, που έφθασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, στην Αθήνα, στις 17 Ιανουαρίου, είχε ταχυδρομηθεί από τα ΕΛΤΑ της Πάτρας.
Συγκεκριμένα, κατά την παραλαβή της αλληλογραφίας η ασφάλεια των γραφείων διαπίστωσε ότι υπήρχε και ένας φάκελος χωρίς αποστολέα.

Όταν τον άνοιξαν και διαπίστωσαν ότι περιείχε μια λευκή σκόνη άγνωστης σύνθεσης. Ειδοποιήθηκε άμεσα η Κρατική Ασφάλεια που παρέλαβε τον φάκελο, το περιεχόμενο του οποίου θα σταλεί για ανάλυση στο Χημείο του Κράτους.
Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν την προανάκριση που ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες τους οδήγησαν στην Πάτρα, καθώς ο φάκελος είχε ταχυδρομηθεί από τοπικό υποκατάστημα.
Πάντως, από τις κάμερες ασφαλείας οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν αν εντοπίσουν το άτομο ή τα άτομα που βρίσκονται πίσω από την «λευκή» αποστολή του φακέλου προς το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο φάκελος εστάλη χωρίς αποστολέα και περιείχε λευκή σκόνη και σημείωμα υβριστικού περιεχομένου. «Οι πρώτες αναλύσεις του φακέλου που εστάλη στα γραφεία πολιτικού κόμματος στις 17/01/2023 είναι αρνητικές και ο έλεγχος θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας», ανέφερε αρχικά ο ΕΟΔΥ.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις