Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αναστέλλονται τα δρομολόγια προαστιακού Ρίο - Άγιος Ανδρέας

Πάτρα: Αναστέλλονται τα δρομολόγια προασ...

Δείτε αναλυτικά

Αναστέλλονται τα δρομολόγια του προαστιακού Ρίο - Άγιος Ανδρέας.

Συγκεκριμένα αναστέλλονται στο τμήμα Ρίον-Άγιος Ανδρέας έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα στη γραμμή. Αντί αυτού έχουν δρομολογηθεί 2 λεωφορεία από Ρίο και 1 από Άγιο Ανδρέα και 1 από Πάτρα.

Οι επιβάτες που προορίζονται για τις ενδιάμεσες στάσεις Παναχαΐκή και Αγυιά θα εξυπηρετούνται για την μεν πρώτη επί της οδού Έλληνος Στρατιώτου στο ύψος της Πλατείας Κύπρου και για την μεν δεύτερη επί της οδού Νοταρά στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου.

Η στάση Καστελλόκαμπος θα εξυπηρετείται κανονικά. Η στάση Μποζαΐτικα δεν θα εξυπηρετείται από τα λεωφορεία.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τα δρομολόγια που αναστέλλονται:

Διαβάστε επίσης

Η πρόγνωση του καιρού για την Τριτη και την Τετάρτη

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που εκδόθηκε την Πέμπτη επικαιροποιείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και μεθαύριο

Πρόγνωση για την Τρίτη 24-01-2023

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία και από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια και τις Σποράδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα βορειοανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 και τοπικά στη νότια νησιωτική χώρα τους 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Τι αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ για αύριο (24.01.2023):

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία και από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία -κυρίως στα θαλάσσια -παραθαλάσσια- και στις Σποράδες.

2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Πρόγνωση για την Τετάρτη 25-1-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στην Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανώς στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νοτιοδυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στο βόρειο Αιγαίο πιθανώς έως 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις