Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου συγχαίρει την Αστυνομία της Πάτρας

Η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου ...

Η σύλληψη της εγκληματικής ομάδας που είχε διαπράξει σοβαρές αξιόποινες πράξεις στην Πάτρα & την ευρύτερη περιοχή, είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει

Η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου σε δήλωση της για την επιτυχή εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας από την Αστυνομία της Πάτρας αναφέρει τα εξής:

«Η σύλληψη της εγκληματικής ομάδας που είχε διαπράξει σοβαρές αξιόποινες πράξεις στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και ειδικά στην Ασφάλεια Πατρών, για την εξάρθρωση αυτού του δικτύου, που αποτελούσε πυρήνα τρομοκρατικών ενεργειών.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται σταθερά για την ασφάλεια των πολιτών και τη δημιουργία κλίματος ουσιαστικής προστασίας του πολίτη, σε μια δημοκρατική χώρα που το πολίτευμά της, δεν φοβάται κανέναν και δεν εκβιάζεται».

Όπως έγραψε το thebest.gr, έγινε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις επτά ατόμων, ανάμεσά τους και ένας «σκληρός» ποινικός, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία ληστειών με στόχους Ταχυδρομεία.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, 180 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης καθώς και πυροκροτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των ερευνών εντόπισαν και περούκες που οι δράστες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των ληστειών. Η εγκληματική οργάνωση ενέχεται σε επτά ληστείες, από το 2020 και έπειτα. Σε τρεις τράπεζες, τρία ΕΛΤΑ και στο σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης" στην οδό Νοταρά.

Πάτρα: Μεγάλη κινητοποίηση στο Αστυνομικό Μέγαρο μετά τις συλλήψεις, υπό τον φόβο επεισοδίων- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το άφηναν στην Αγυιά κι έφευγαν- Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις για ένοπλες ληστείες και κλοπές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις