Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον απαγχονισμό του ασφαλιστή

Μοσχάτο: Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον...

Νέα στοιχεία στο φως

Μετά την απολογία της σε ανακριτή και εισαγγελέα, η οποία ξεκίνησε από τις 12:00 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη (19.1.2023) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η 47χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Οι γονείς της 47χρονης βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα το πρωί και φώναζαν πως η κόρη τους είναι αθώα.

Στο μεταξύ φως της δημοσιότητας ήρθαν δύο βίντεο σχετικά με τον 50χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Η κατηγορούμενη τράβηξε τις τελευταίες στιγμές του λογιστή λίγο πριν το θάνατο του μέσα από το σπίτι του. Είναι η ώρα που η 47χρονη, η οποία κατηγορείται ότι βοήθησε στον θάνατο του 50χρονου λογιστή, έχει εισβάλλει οργισμένη στο διαμέρισμα του.

Χτυπούσαν για τρεις μέρες τον 50χρονο
Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τον 50χρονο ασφαλιστή που κρεμάστηκε στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο με την παρουσία της 47χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Μετά τα βίντεο ντοκουμέντα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα και τα οποία δείχνουν ότι ο 50χρονος δέχεται απειλές για τη ζωή του, αρκετοί είναι οι πολίτες που καταγγέλλουν ότι ο 50χρονος ασφαλιστής από το Μοσχάτο τους εξαπάτησε. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, κάποια από τα θύματα επιτέθηκαν στον 50χρονο και τον χτύπησαν λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του.

 Όπως αναφέρει μάρτυρας στο MEGA, ο 50χρονος ασφαλιστής από το Μοσχάτο δεχόταν αρκετά συχνά επιθέσεις. Ο μάρτυρας σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «πάω γύρω στις 18:00 την Παρασκευή και είναι εκεί σε κακή κατάσταση. Έχει μέσα περίπου 12 - 14 άτομα, κάποιοι είναι όρθιοι, κάποιοι καθιστοί. Είναι καμιά 15αριά – 20 άτομα απ’ έξω. Κάθομαι εκεί κανένα 4ωρο. Το πρώτο ξύλο το έτρωγε με δόσεις μέχρι που ήμουν εγώ. Να μπαίνει κόσμος να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα».

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός-Πάτρα: Εκρηκτική αύξηση... 280% στο ιικό φορτίο

Πύργος: Εξαφάνιση 46χρονου- Αναζητήσεις από τις αρχές

Πάτρα- Ληστείες: Αυτό είναι το γκαράζ στην Αγυιά όπου εγκατέλειπαν τα κλεμμένα δίκυκλα που χρησιμοποιούσαν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις