Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και 1,5 μήνα περίπου»

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Έχει έρθει στη...

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη σύντροφό του

Στην Καρολίνα Καλύβα αναφέρθηκε ο Μπο κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης, που παραχώρησε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο τραγουδιστής απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με τη σχέση του με την παίκτρια του Survivor All Star, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει και ο ίδιος στο ριάλιτι.

«Στον Άγιο Δομίνικο δε βλέπω να πηγαίνω φέτος χωρίς να το λέω με 100% βεβαιότητα γιατί ποτέ δε ξέρεις. Μέχρι στιγμής όμως είμαι στο να μείνω εδώ και να κάνω πράγματα, όπως μια ταινία που συζητάμε να κάνουμε με τον Γιάννη Αϊβάζη» ανέφερε αρχικά ο Μπο.

Στην πορεία είπε για την Καρολίνα Καλύβα: «Έβλεπα το κοριτσάκι μου με πάρα πολλή λαχτάρα και αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και 1,5 μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάτι εβδομάδες. Είναι κάτι πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δε με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω, ούτε να αγοράσω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε να προβάλω κάτι, ούτε να κρύψω κάτι. Ναι είμαι με μια κοπέλα, δε θα σου πω “δε ξέρω, και τι έχεις ακούσει κτλ”. Ούτε θα σου πω “έλα να μου πάρεις μια συνέντευξη για να σου πω ότι είμαι εκεί. Εύχομαι να γίνει ό,τι είναι καλό για εκείνη».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν υπήρξαν όρκοι πριν φύγει. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί, της έδωσα και 2-3 συμβουλές ως παλιότερος. Από εκεί και πέρα ότι θα θυμάται και θα μπορεί να κάνει, θα το κάνει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight