Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κέβιν Σπέισι βραβεύτηκε από το Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο

Ο Κέβιν Σπέισι βραβεύτηκε από το Μουσείο...

Για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο

Με το βραβείο «Mole Antonelliana» τίμησε το Μουσείο Κινηματογράφου του Τορίνο τον πολυσυζητημένο Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Σπέισι - Kevin Spacey για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, σύμφωνα με το ΑP.

«Με την απονομή αυτού του βραβείου υπερασπίζεστε σθεναρά τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα και γι' αυτό θα πρέπει να σας χειροκροτήσουμε», είπε ο 63χρονος ηθοποιός απευθυνόμενος στους διοργανωτές, λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του σε βρετανικό δικαστήριο, όπου αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση.

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά του λέγοντας πόσο «ευλογημένος και ευγνώμων νιώθει» στους περίπου 400 καλεσμένους που παρακολούθησαν την εκδήλωση στον εμβληματικό πύργο Mole Antonelliana, όπου στεγάζεται το Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου. Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, την οικογένειά του, τον μάνατζέρ του Έβαν Λαουενστάιν (Evan Lowenstein) για την υποστήριξή του αποκαλώντας τον ως «τον αδελφό που δεν είχα ποτέ» ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και στον Ιταλό σκηνοθέτη Φρανκ Νέρο για τον ρόλο του στην ταινία «Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε τον Θεό» η οποία γυρίστηκε στο Τορίνο.

Ο Σπέισι να θυμίσουμε πως είναι κάτοχος 2 βραβείων Όσκαρ, β΄ανδρικού για την ταινία «Συνήθεις Ύποπτοι» και α’ ανδρικού για την «Αμερικάνικη Ομορφιά» του Σαμ Μέντες το 2000.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight