Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού: Νεκρός ο 60χρονος οδηγός- ΒΙΝΤΕΟ με το ατύχημα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού: Νεκρός ο 60...

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο το οχήματος - Στο τροχαίο δεν ενεπλάκη άλλο όχημα

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου (14.01.2023). Ο άτυχος 60χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του στο Τζάνειο όπου μεταφέρθηκε.

 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου το οποίο νωρίς το πρωί προσέκρουσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο προστατευτικό διάζωμα και σε στύλο στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο οδηγός νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Στο τροχαίο δεν ενεπλάκη άλλο όχημα.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κινούμενος στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Συγγρού με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και να τραυματιστεί σοβαρά

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ η πρόσκρουση ήταν τόσο ισχυρή που εκτινάχθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις