Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έλα στη βίλα μου, στο Ρίο- Σας ξεναγούμε σε τρία από τα κορυφαία καταλύματα της airbnb σε Ρίο και Ψαθόπυργο

Έλα στη βίλα μου, στο Ρίο- Σας ξεναγούμε...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Σας ξεναγούμε σε τρία από τα κορυφαία καταλύματα της airbnb σε Ρίο και Ψαθόπυργο

Αν είστε από αυτούς που επιζητούν μεν την πολυτέλεια, αλλά επιδιώκουν ιδιωτικότητα ή αν θέλετε να περάσετε χρόνο με την πολυμελή οικογένειά σας και φίλους, η διαμονή σε ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα μέσω της πλατφόρμας airbnb ίσως να είναι ιδανική επιλογή. Στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, κυρίως στα σημεία που «βρέχονται» από τη θάλασσα υπάρχουν επιλογές που μπορούν σίγουρα να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα! Περιηγηθήκαμε στο Airbnb και επιλέξαμε τρεις βίλες σε Ρίο και Ψαθόπυργο με υψηλά startards, facilities κορυφαίων προδιαγραφών και αρχιτεκτονικά χαρίσματα που τις κάνουν να ξεχωρίζουν

LEFKON Villa
Ευάερη και φωτεινή, η παραθαλάσσια βίλα LEFKON, μοναδικής αρχιτεκτονικής, είναι από μόνη της ένας προορισμός. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα, στον γραφικό Ψαθόπυργο, η βίλα που διαθέτει και πισίνα, προσφέρει ονειρεμένη πολυτελή διαμονή μέχρι και σε 10 επισκέπτες, διαθέτοντας 4 υπνοδωμάτια. Το γεγονός ότι είναι χτισμένη ακριβώς πάνω στην παραλία και έχοντας γυάλινους τοίχους, δίνει την αίσθηση της ιστιοπλοΐας, μέρα και νύχτα. Η αρχιτεκτονική επιτρέπει στη θάλασσα να μπει στο σπίτι μέσα από τους γυάλινους τοίχους και το τζάκι καθιστά το κατάλυμα ιδανικό προορισμό και για τον χειμώνα.

STUDIO RIO
Ο ξεχωριστός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός από το βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Diversity, με τα μεγάλα ανοίγματα και την κυριαρχία του μετάλλου και του ξύλου καθιστούν το Studio Rio μοναδικό κατάλυμα στην περιοχή. Λίγα μέτρα από το κέντρο του Ρίου, σε μια έκταση με έναν άνετο και φροντισμένο κήπο το studio των 85τμ ξεχωρίζει. Άνετοι χώροι και minimal διακόσμηση, ιδιωτικό γήπεδο τένις και η άψογη φιλοξενία που προσφέρουν οι ιδιοκτήτες του είναι η εγγύηση για ονειρεμένη διαμονή 300 μέτρα μακριά από τα νερά του Πατραϊκού.

VILLA LADAS
H Villa Ladas στο Ρίο είναι από τα μεγαλύτερα και πιο άνετα καταλύματα της Πάτρας, με artistic ύφος. Στα 220 τμ της που μοιράζονται σε τρία επίπεδα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 8 άτομα. Ιδιαίτερο παραδοσιακό χαρακτήρα της προσδίδει η ξύλινη σκεπή, το ακριβό ξύλο δρυς στο πάτωμα και η πέτρα Καρύστου σε πολλούς χώρους. Το σπίτι απολαμβάνει δικό του μικροκλίμα λόγω του κήπου με ελιές, κυπαρίσσια και πεύκα αλλά και του location που βρίσκεται καθώς απέχει 7χλμ από τη θάλασσα.

Το θέμα δημοσιεύθηκε στο ΤheΒest Μagazine Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις