Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Είπε θα έκανε βόλτα στο φράγμα" - Τι λέει ο δεύτερος ταξιτζής που μετέφερε στον Αλιάκμονα την 29χρονη

"Είπε θα έκανε βόλτα στο φράγμα&quo...

"Όταν φτάσαμε στο φράγμα τη ρώτησα που ακριβώς να την αφήσω και μου απάντησε ότι δεν ήξερε. Οπουδήποτε" ανέφερε μεταξύ άλλων

"Φαινόταν ψύχραιμη και ήρεμη. Δεν είπε τίποτα". Αυτά είναι τα λόγια που οδηγού ταξί που μετέφερε στο φράγμα του Αλιάκμονα την 29χρονη από τη Βέροια, η οποία φέρεται να πέταξε το μωρό της στο ποτάμι. Η ίδια ισχυρίζεται ότι διέφυγε της προσοχής της, όσο κοιτούσε το κινητό της. Ο ανακριτής έκρινε ότι έπρεπε να προφυλακιστεί.

Ο δεύτερος οδηγός ταξί, ο οποίος κατέθεσε στον ανακριτή, μίλησε στο  Mega, λέγοντας πως "το παιδί δεν έκλαιγε, δεν φώναζε, ήταν ήρεμο όπως και η μάνα του". 
Εξιστορεί πως "την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήμουν στην πιάτσα κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και γύρω στις 15:00 βλέπω να έρχεται μία κοπέλα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Της είπα περάστε, πηγαίνει στο πίσω κάθισμα μαζί με το μωρό.

"Δεν είπε κουβέντα, φαινόταν ψύχραιμη και ήρεμη"
Της ευχήθηκα χρόνια πολλά, αυτή όμως δεν μου απάντησε, δεν μου είπε χρόνια πολλά. Συνέχισα και τη ρώτησα που πάμε και μου απάντησε "στο φράγμα". Έβαλα κατευθείαν μπρος και ξεκινήσαμε. Είχε αρκετή κίνηση στον δρόμο, αρκετό μποτιλιάρισμα λόγω της ημέρας. Όμως δεν είπε κουβέντα μέσα στο αυτοκίνητο. Φαινόταν ψύχραιμη και ήρεμη. Ήταν μία μικρή διαδρομή. Είχα βάλει δυνατά να ακούμε και κάποια χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον δρόμο και ήταν μια ωραία διαδρομή.

Όταν φτάσαμε στο φράγμα τη ρώτησα που ακριβώς να την αφήσω και μου απάντησε ότι δεν ήξερε. Οπουδήποτε. Την άφησα στο αναψυκτήριο στην αλάνα. Κατέβηκε, μού έδωσε τα χρήματα, μου είπε ότι θα έκανε βόλτα, πήρε το μωρό αγκαλιά και έφυγε. Μετά δεν ξέρω που πήγε. Το παιδί δεν έκλαιγε, δεν φώναζε, ήταν ήρεμο όπως και η μάνα του. Δεν είχε ούτε καρότσι μαζί της, ούτε χειραποσκευές. Μόνο την γυναικεία τσάντα της. Δεν με παραξένεψε τίποτα στη συμπεριφορά της. Ούτε το τηλέφωνο της χτύπησε, ούτε τίποτα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις