Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Live ραδιοφωνικές εκπομπές την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρουσίασε ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Πάτρα: Live ραδιοφωνικές εκπομπές την πα...

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ακροατών όχι μόνο από την Πάτρα αλλά και από πολλά άλλα μέρη

Όπως κάθε χρόνο, με ευχή και ευλογία του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ.  Χρυσοστόμου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τους ραδιοθαλάμους της "Αποστολικής Εκκλησίας", του εκκλησιαστικού Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Λύχνος με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλούς ακροατές που βγήκαν και μίλησαν ενώ έψαλαν αρκετοί απ’ αυτούς και τα κάλαντα.  

Στις ραδιοφωνικές εκπομπές που επιμελήθηκε και παρουσίασε με το γνώριμο και αγαπητό, μειλίχιο ύφος του ο Επίσκοπος κ. Χρύσανθος, συμμετείχε πλήθος ακροατών που αγαπούν και στηρίζουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και μοιράστηκαν ευχές για ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με ειρήνη και πνευματική πρόοδο. 

Κατά την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ευλόγησε & την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το νέο έτος 2023 και μετέφερε τις θερμές, εγκάρδιες ευχές του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου για έτη ευλογημένα και πανευφρόσυνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις