Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η σκηνή με το Νότη Μαυρουδή στο στάδιο της Παναχαϊκής και η παρέμβαση Σπαθαράκη και Πολύκαρπου

Πάτρα: Η σκηνή με το Νότη Μαυρουδή στο σ...

Η ανάρτηση του Γιώργου Ρώρου

Θλίψη και στην Πάτρα επικρατεί για τον ξεφνικό θάνατο του Νότη Μαυρουδή. Ο Γιώργος Ρώρος θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Νοτην Μαυρουδή με τον δικό του τρόπο σε ανάρτησή του θυμάται το φεστιβάλ του 1979 στο βοηθητικό της Παναχαϊκής και το περιστατικό που είχε συμβεί.

 Δείτε την ανάρτησή του

Έφυγε ο Νότης Μαυρουδής, συνθέτης, κιθαρίστας, ραδιοφωνικός παραγωγός.Ο Νότης υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της Ανανεωτικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε πολλά φεστιβάλ της Αυγής και του Θούριου έδινε αφιλοκερδώς το παρόν .

Στο φεστιβάλ του 1979 στο βοηθητικό της Παναχαϊκής ο Νότης Μαυρουδής ήταν στην κεντρική σκηνή στην αλλη άκρη του γηπέδου τραγουδούσαν τα παιδιά από την Πάτρα. Μπλέξαν οι γραμμές μας..

Κάποια στιγμή ο Νότης άφησε την κιθάρα του και κατέβηκε από το σκηνή γιατί οι ήχοι δεν βοηθούσαν το είδος της μουσικής του Νότη, με το δίκιο του..
Την παρεξήγηση έσπευσαν να λύσουν ο αείμνηστος Γιώργος Σπαθαράκης και ο Πολύκαρπος(Τοπ) γραμματέας της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος.

Ο Νότης συνέχισε να μάς ταξιδεύει με την μουσική του,το πρωί τον πήρε ο σ.Δήμος με το pony του αείμνηστου Αρίστου Κουρτέση και τον ανέβασε Αθήνα.Ετσι ανιδιοτελώς έδινε τις μάχες της η Ανανεωτική αριστερά με ανθρώπους με το ήθος του Νότη γι'αυτό ρίζωσε... Καλό ταξίδι Νότη....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις