Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Γεώργιος Δαράβαλης: "Η ομορφιά είναι μια μορφή μεγαλοφυΐας"

Γεώργιος Δαράβαλης: "Η ομορφιά είνα...

O Γεώργιος Δαράβαλης είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Με μότο «η ομορφιά είναι μια μορφή μεγαλοφυΐας ή, για την ακρίβεια, είναι ανώτερη από τη μεγαλοφυΐα γιατί δε χρειάζεται να την εξηγήσεις» ο ιατρός – δερματολόγος, Γεώργιος Δαράβαλης με μια επιτυχημένη πορεία ετών, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Η ενασχόληση με την αισθητική ιατρική ήταν φυσικό επακόλουθο για έναν άνθρωπο, τον οποίο ενδιαφέρει η αισθητική σε κάθε έκφανση της ζωής του. «Αποφάσισα να επικεντρωθώ στην αισθητική ιατρική γιατί γενικώς με ενδιαφέρει η αισθητική στη ζωή μου. Ήμουν ανάμεσα στην πλαστική χειρουργική και τη δερματολογία. Επέλεξα τη δερματολογία πριν αρκετά χρό νια, γιατί μου άρεσε σαν ειδικότητα της ιατρικής. Στην πορεία, μετά από πολλή εκπαίδευση και πολλά συνέδρια στο εξωτερικό, κατάλαβα πως εκτός από την κλασική δερματολογία που ασκώ, μ’ αρέσει πολύ και το αισθητικό κομμάτι της δερματολογίας, τα ενέσιμα δηλαδή».

Η συνεχής εξέλιξη και η πρωτοπορία είναι σταθερές αξίες στην πορεία του κ. Δαράβαλη, ενώ αυτό που τον διαφοροποιεί, είναι η προσωπική σχέση που χτίζει με κάθε πελάτη του. «Η μητέρα μου, μού έλεγε από όταν ήμουν μικρός “στη ζωή σου πρέπει να είσαι ταπεινός και προσιτός στους συνανθρώπους σου όποια δουλειά και να κάνεις. Αυτό ακολουθώ. Αν και είμαι αρκετά χρόνια στη δουλειά, νομίζω πως αυτό που με διαφοροποιεί από άλλους συναδέλφους είναι πως είμαι κοντά στον ασθενή και στον πελάτη, γι’ αυτό και οι σχέσεις μου δεν είναι πελατειακές, αλλά φιλικές. Σαν γενικότερο μότο ζωής έχω το “νομίζω, πως θα είμαι καλά εκεί που δεν είμαι”, γι’ αυτό προσπαθώ να αλλάζω συνεχώς τα πράγματα -και στη δουλειά μου και στη ζωή μου-, να μην μένω στάσιμος, να εξελίσσομαι. Έτσι μετά την Πάτρα, έχω πάει στη Λευκάδα και στην Αθήνα με το ιατρείο μου και επίσης παρακολουθώ όλες τις διεθνείς τάσεις της αισθητικής ιατρικής και προσπαθώ να είμαι πάντα πρωτοποριακός. Στην ζωή μου και στη δουλειά μου, αυτοί που με έχουν στηρίξει είναι η οικογένειά μου, αλλά και οι πελάτες μου και οι φίλοι μου στην Πάτρα. Γενικώς σε όλα μου τα ιατρεία, αυτός που με στηρίζει είναι ο κόσμος. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ ανεξάρτητος, δεν είχα ποτέ πλάτες καθηγητών ή οποιουδήποτε άλλου, είμαι αυτοδημιούργητος, άρα στους μόνους που λέω “ευχαριστώ” είναι στην οικογένειά μου και στις πελάτισσες και φίλες μου» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Με ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media, και τελευταία έντονη δραστηριότητα στο Tik Tok, όπου έχει αποκτήσει ήδη 23.000 followers, επικοινωνεί μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας όσα μπορεί να ενδιαφέρουν για την αισθητική ιατρική.

«Τα θέματα που επικοινωνώ έχουν κυρίως να κάνουν με την ασφάλεια των υλικών, με τις παρενέργειες των υλικών, με το ότι πάντα πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες τι βάζουν στο πρόσωπό τους. Συχνά ακούω για διάφορους που έρχονται στην πόλη μας και κάνουν ενέσιμα. Οφείλουμε πάντα να τονίζουμε πως ακριβώς επειδή αυτές οι παρεμβάσεις μπορεί να έχουν παρενέργειες, πρέπει πάντα να γίνονται από γιατρούς δερματολόγους ή αισθητικούς που έχουν γνώση του αντικειμένου».

Ένα από τα αντικείμενα για τα οποία ενημερώνει μέσα από τα social media είναι και αυτό των υπερβολών στις αισθητικές επεμβάσεις. «Εγώ είμαι πάντα του φυσικού αποτελέσματος. Όταν μου
ζητούν υπερβολές, προσπαθώ να τους πείσω πως δεν θα τους πηγαίνουν. Η αισθητική μου αρέσει όταν ταιριάζει με το σύνολο, όταν ταιριάζει με τον άνθρωπο. Δεν θέλω να ακολουθώ τα πρότυπα που βλέπουν τα κορίτσια στα social media, γιατί δεν ταιριάζουν σε όλους τους ανθρώπους», διευκρινίζει.

Σε ό,τι αφορά στα νέα όπλα που έχει στα χέρια του, τα καινούρια fillers και οι θεραπείες που μεταμορφώνουν το δέρμα σε έναν απόλυτα υγιή καμβά, φαίνεται πως ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στην αισθητική. «Έχουμε συνεχώς νέα ενέσιμα, νέα προϊόντα, νέα υλικά για το πρόσωπο, μεσοθεραπείες. Τα νέα όπλα είναι τα νέα νήματα που έχουν κυκλοφορήσει και μας δίνουν πολύ καλό φυσικό αποτέλεσμα, τα καινούρια fillers που κυκλοφορούν. Εγώ είμαι λάτρης των επωνύμων υλικών και προϊόντων. Πρέπει τα υλικά να είναι τα καλύτερα και τα πλέον ασφαλή. Φέτος έχω επικεντρωθεί στην κλινική μου στα λεγόμενα facials, θεραπείες δηλαδή που φτιάχνουν την ποιότητα του δέρματος. Έτσι έχω φέρει καινούρια μηχανήματα, όπως το διαμάντι pristine, που είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί παγκοσμίως, ένα τέλειο πιστόλι μεσοθεραπείας, πολύ ωραίες θεραπείες pealing. Η τάση στο εξωτερικό πλέον είναι το ωραίο και καθαρό πρόσωπο. Πέρα από τα botox και τα υαλουρονικά, επικεντρωνόμαστε περισσότερο στις θεραπείες ανάπλασης του προσώπου, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά».

Info

Γεώργιος Δαραβάλης

Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ρήγα Φεραίου 32-34, Πάτρα, τηλ. 2610 334134

www.georgiosdaravalis.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being