Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Η 1η του 2023 με Δοξολογία και ευχές -ΦΩΤΟ

Καλάβρυτα: Η 1η του 2023 με Δοξολογία κα...

Με τη δέουσα λαμπρότητα

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και τη δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας η 1η του ανατέλλοντος έτους 2023, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την κατά σάρκα Περιτομή τού Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού αλλά και τη μνήμη τού εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας Καππαδοκίας.
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων τελέστηκε Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια επίσημη Δοξολογία επί τη εισόδω εις το νέο έτος.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, o Αντιδήμαρχος κ. Ζήσης Ζησιμόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Μαγκαφάς.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη η ποιμαντορική εγκύκλιος για το νέο έτος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου, ενώ στο τέλος της Δοξολογίας έγιναν γνωστοί οι νέοι Επίτροποι του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων (οι κ. Παπαγεωργίου, Παπαβραμόπουλος, Πατέλης και Λίβας) ενώ έγινε μνεία στην πολυετή προσφορά των απερχομένων επιτρόπων (Πεντζιά, Διονυσόπουλο, Θεοδωρακόπουλο και Αναστόπουλο). Στο τέλος ευλογήθηκε η βασιλόπιτα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

Kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις