Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο – Σειρήνες ήχησαν σε όλη τη χώρα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβ...

Δέκα εκρήξεις ακούστηκαν στο κέντρο του Κιέβου

Δέκα εκρήξεις ακούστηκαν στο κέντρο του Κιέβου το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ σειρήνες ήχησαν σε όλη την Ουκρανία, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters.

Ο κυβερνήτης της ευρύτερης περιοχής του Κιέβου προειδοποίησε λίγο νωρίτερα για πιθανή επίθεση με πυραύλους.

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο επιβεβαίωσε ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην πόλη σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.

Σοϊγκού: Αναπόφευκτη η νίκη της Ρωσίας
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε νωρίτερα ότι η νίκη της Ρωσίας επί της Ουκρανίας είναι «αναπόφευκτη» ενώ εξήρε τον ηρωισμό των Ρώσων στρατιωτών στη διάρκεια ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματός του για το νέο έτος.

Ο Σοϊγκού, ο οποίος έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις από τις φιλοπολεμικές φωνές στη Ρωσία για τις αποτυχίες του στρατού επί του πεδίου στη διάρκεια του 10μηνου πολέμου, είπε ότι η κατάσταση στα μέτωπα του πολέμου παραμένει «δύσκολη» και επιτέθηκε εναντίον της Ουκρανίας και της Δύσης επειδή προσπαθούν να περιορίσουν τη Ρωσία.

«Υποδεχόμαστε το νέο έτος με μια δύσκολη κατάσταση στο στρατιωτικό και πολιτικό πεδίο. Τη στιγμή που υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να σβήσουν την ένδοξη ιστορία μας και τα σπουδαία επιτεύγματά μας, να γκρεμίσουν τα μνημεία των νικητών του φασισμού, να τοποθετήσουν σε βάθρο τους εγκληματίες πολέμου, να ακυρώσουν και να βεβηλώσουν ό,τι είναι ρωσικό», τόνισε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις