Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η Αθήνα υποδέχεται τη νέα χρονιά στην Πλ. Συντάγματος με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή

Η Αθήνα υποδέχεται τη νέα χρονιά στην Πλ...

Θα ακολουθήσει... after πάρτι στη Βαρβάκειο - Ελάχιστα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στη σκηνή στο Σύνταγμα θα ανέβει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης

Η Αθήνα ετοιμάζεται να ζήσει την πιο ελπιδοφόρα νύχτα του χρόνου, τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 2023 με ένα θέαμα υψηλής αισθητικής στην πλατεία Συντάγματος ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ακολουθήσει ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι για όλους, στην εμβληματική αγορά της Βαρβακείου.

Δύο λαμπροί καλλιτέχνες με υπέροχες φωνές, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία 10μελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια και αγαπημένες μελωδίες και ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές, θα καλωσορίσουν το νέο χρόνο 2023 στη γιορτινή και λαμπερά στολισμένη πλατεία Συντάγματος.

Η έλευση της νέας χρονιάς θα σημάνει την έναρξη μιας μεγάλης χαρούμενης γιορτής σε κάθε γωνιά της Αθήνας με μουσική, χαρά, πυροτεχνήματα.

Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα παραλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που έχει σκοπό να απογειώσει τη διάθεση του κόσμου με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό!

Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς dj της Αθήνας θα δημιουργήσουν ένα ανοικτό πάρτι για όλους που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οικοδεσπότες της βραδιάς που θα ξεκινήσει στις 22.30 θα είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών της ΕΡΤ, της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν», οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων.

Ελάχιστα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στη σκηνή θα ανέβει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για το καθιερωμένο μήνυμα και την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου έτους. Μαζί με τους Αθηναίους και όλη την Ελλάδα ο Δήμαρχος κ. Μπαγκογιάννης θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, για την αλλαγή του χρόνου, που όπως πάντα θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1.

*Το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Culture Net, το This is Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84, και περιλαμβάνει επίσης πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις. Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 2022

Να θυμίσουμε πως οι Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής με το υπέροχο πρόγραμμα τους με τίτλο «Be Our Guest» είχαν έρθει και στην Πάτρα πριν τα Χριστούγεννα στις 22/12/2022 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου στο Ρίο ενώ την ίδια παράσταση θα την επαναλάβουν και στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου στην Αθήνα στις 2 και 3 Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture