Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Καταφθάνουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής

Πάτρα: Καταφθάνουν λίγο πριν τα Χριστούγ...

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, στις 22 Δεκεμβρίου 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών και πιο συγκεκριμένα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό του Κέντρο, στο Ρίο θα δώσουν μία ξεχωριστή και λαμπερή όπως αναμένεται συναυλία δύο υπέροχοι καλλιτέχνες, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όπως κι αν ονειρεύεστε τα Χριστούγεννα, στολισμένα σπίτια, φίλους και οικογένεια με τα πιο λαμπερά τους ρούχα, ένα τεράστιο δέντρο με εκατοντάδες λαμπάκια στην Times Square ή την Βιέννη, ένα χιονισμένο χωριό, υπάρχουν δύο καλλιτέχνες που μπορούν να σας ταξιδέψουν ως εκεί, οι οικοδεσπότες του Be Our Guest.

O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή τους διάθεση, θα υποδεχθούν το Πατρινό μουσικόφιλο κοινό μ’ ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με κοσμοαγάπητες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά!

Από τη μαγική τους συναυλία δεν θα λείψουν τα τραγούδια από ταινίες του Disney, οι μελωδίες των Χριστουγέννων και κάποια από τα αγαπημένα τους μιούζικαλ που πάντα σκορπίζουν μαγεία στις καρδιές των μικρών και μεγάλων θεατών. Αφεθείτε στο στροβιλισμό ενός βαλς από το Beauty and the Beast ή την Σταχτοπούτα, τσουγκρίστε τα ποτήρια σας με Jingle Bells και ξεφαντώστε με χιούμορ στο ρυθμό των τραγουδιών από τα μιούζικαλ που λατρεύει όλη η οικογένεια, όπως η Mary Poppins και το Lion King!

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή θα είναι & μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ που θα αποδώσει όλες τις μεγαλειώδεις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζουν να γεμίζουν τον αέρα με χρυσόσκονη σε κάθε άκουσμά τους.

Αφεθείτε στις ξεχωριστές φωνές των δύο κοσμογυρισμένων ερμηνευτών που ξέρουν καλά πως το να μοιράζεσαι τη χαρά είναι ένα από τα ωραιότερα δώρα των γιορτινών ημερών. 

Αυτά τα Χριστούγεννα, είστε όλοι καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή!

Εισιτήρια:

ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ DISCOVER

https://www.viva.gr/tickets/music/marios-fragkoulis-giorgos-perris-1/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture