Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Έκοβαν το γκαζόν στο Φάρο και παράτησαν καφέδες και πλαστικά μπουκάλια πάνω στα γλυπτά!

Καταγγελία στο thebest.gr: Έκοβαν το γκα...

Αν οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν σέβονται τις προσπάθειες του δήμου και των ανθρώπων που κάθισαν να δημιουργήσουν, ποιος διάολο θα τις σεβαστεί, διερωτάται ο καταγγέλλων

Στο μέιλ του thebest.gr λάβαμε από έναν συμπολίτη – αναγνώστη μία φωτογραφία μαζί με ένα κείμενο και την έκκληση να γραφτεί κάτι, μήπως και "συγκινηθεί" κανείς και υπάρξει ένας στοιχειώδης σεβασμός.

Όπως ανέφερε η επώνυμη καταγγελία, το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 στο σημείο του Φάρου της Πάτρας,  υπάλληλοι είχαν βγει για να κόψουν το γκαζόν. Ο καταγγέλλων κάνει λόγο για δημοτικούς υπάλληλους διευκρινίζοντας «χωρίς να το ξέρω με βεβαιότητα αλλά κρίνοντας από το ότι ιδιωτικό συνεργείο δεν θα δούλευε με αυτή την χαλαρότητα και αυτούς τους ρυθμούς. Αυτό που αντίκρισα, είναι να κάθονται πάνω στα μαρμάρινα εκθέματα με καφέ, τσιγάρο και κινητό ώστε να ξεκουραστούν».

Στη φωτογραφία φαίνεται οι εργαζόμενοι που έκοβαν το γκαζόν να έχουν παρατήσει τα πράγματα τους στα εκθέματα λες και είναι τραπεζάκι καφενείου!

Η απορία μου, συνεχίζει ο καταγγέλλων «είναι ότι αν οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν σέβονται τις προσπάθειες του δήμου και των ανθρώπων που κάθισαν να δημιουργήσουν, ποιος διάολο θα τις σεβαστεί;

Η ντροπή δεν έχει όρια».

*Στο συγκεκριμένο σημείο πλάι στον πολιτιστικό χώρο της Ιχθυόσκαλας είχε διοργανωθεί να θυμίσουμε, το περασμένο καλοκαίρι Διεθνές συμπόσιο γλυπτικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις