Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: Το δώρο που έκανε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ

φωτο glomex

φωτο glomex

Δείτε το βίντεο

Μπορεί σήμερα οι σχέσεις των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου να είναι... στον πάγο, πριν από μερικά χρόνια όμως ήταν εξαιρετικές και μάλιστα η σύζυγος του Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, είχε κάνει ένα δώρο όλο νόημα στον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 

Ήταν τα Χριστούγεννα του 2017, όταν η Μέγκαν Μαρκλ θα περνούσε την πρώτη επίσημη γιορτή με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ακόμα κι αν ο γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι θα λάμβανε χώρα λίγους μήνες αργότερα, και φυσικά θα συζητιόταν για πολύ καιρό.

 

Την παραμονή των Χριστουγέννων τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας ανταλλάσσουν τα δώρα τους, τα οποία όμως, όπως ορίζει η παράδοση, είναι μικρά, συμβολικά και πολλές φορές αστεία.

Η Μέγκαν Μαρκλ τότε λοιπόν, είχε δωρίσει στον αδελφό του Χάρι, πρίγκιπα Γουίλιαμ, ένα... κουτάλι.

Το συγκεκριμένο βέβαια δεν ήταν ένα οποιοδήποτε κουτάλι, καθώς πάνω του είχε τη χαραγμένη φράση "cereal killer", δηλαδή "εξολοθρευτής των δημητριακών".

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε ενθουσιαστεί από το αστείο δώρο της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φαίνεται να έκανε μία πολύ καλή πρώτη εντύπωση στη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight