Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλυμπο: Έμπειρος ορειβάτης o 41χρονος που έπεσε σε χαράδρα και πέθανε

φωτο glomex

φωτο glomex

Δείτε το βίντεο

Θλίψη επικρατεί για τον άτυχο ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα στον Όλυμπο λίγο πριν να κατακτήσει την κορυφή του Μύτικα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Πρόκειται για έναν 41χρονο από την Αθήνα ο οποίος, κατά την ίδια πηγή, ήταν έμπειρος ορειβάτης, όπως και ο φίλος του με τον οποίο έκαναν την ανάβαση και ήταν αυτός που ενημέρωσε τις αρχές όταν τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στη χαράδρα.

 Γύρω στη μία το μεσημέρι, οι δύο άνδρες ήταν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν την κορυφή του Μύτικα, όταν ο 41χρονος γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα βάθους 400 μέτρων. Ο φίλος του προσπάθησε να τον προσεγγίσει και κάποια στιγμή τον εντόπισε από απόσταση και συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική, τις ειδικές ομάδες της ΕΜΑΚ και εθελοντών διασωστών προκειμένου να ανασυρθεί. 

πηγή skai.gr

Aυτό που μένει να διερευνηθεί είναι εάν ο άτυχος ορειβάτης έχασε τη ζωή του από την πτώση ή εάν πέθανε από το κρύο και το οποίο θα διακριβωθεί από τη νεκροψία -νεκροτομή που θα διενεργηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας από την  Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις