Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βασιλιάς Κάρολος: Το «χριστουγεννιάτικο δώρο» στον αδελφό του

Βασιλιάς Κάρολος: Το «χριστουγεννιάτικο ...

Μόνο με κιάλια θα βλέπει ο Άντριου το Μπάκιγχαμ

Ο Βασιλιάς Κάρολος έδιωξε τον πρίγκιπα Άντριου από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά το γνωστό σκάνδαλο «Έπσταϊν» που αφορούσε στη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

Ο διασυρμένος πρίγκιπας, ο οποίος αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια πριν από σχεδόν τρία χρόνια λόγω της σύνδεσής του με το δίδυμο Τζέφρι Έπσταϊν και Γκισλέιν Μάξγουελ, δεν θα μπορεί πλέον να έχει γραφείο στο βασιλικό κτίριο ή να χρησιμοποιεί τη διεύθυνσή του παλατιού για την αλληλογραφία του.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να επέτρεπε στον γιο της, Άντριου να χρησιμοποιεί κάποιες ανέσεις του παλατιού μετά την αποχώρησή του από τα δημόσια καθήκοντα το 2020. Αλλά τώρα, μπαίνει “φρένο” και σε αυτό.  Ο Άντριου δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ούτε για την αλληλογραφία του.

«Οποιαδήποτε παρουσία στο Παλάτι έχει επίσημα τελειώσει», φέρεται να είπε μια πηγή στο πρακτορείο. «Ο Βασιλιάς το έχει ξεκαθαρίσει. Δεν είναι εν ενεργεία μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι μόνος του». Παράλληλα, αυτό σημαίνει πως ο ατιμασμένος πρίγκιπας χάνει και το λίγο προσωπικό που είχε στη διάθεσή του επί βασιλείας Ελισάβετ.

Η απέλαση είναι η τελευταία σε μια σειρά τιμωριών από τότε που ο Άντριου αρνήθηκε ότι γνώριζε την Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε αναγκαστεί να κάνει σεξ μαζί του κατόπιν εντολής του Έπσταϊν και της Μάξγουελ.

Αν και ο Άντριου αρχικά δεν δεχόταν τους ισχυρισμούς, τελικά πλήρωσε, τον Φεβρουάριο, στη Τζιούφρε, ένα διακανονισμό ύψους 12 εκατομμυρίων, μετά τις μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση. Αφαιρέθηκαν οι στρατιωτικοί και βασιλικοί τίτλοι και δεν του επετράπη να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην κηδεία της μητέρας του. Λίγο μετά τον θάνατό της, ο βασιλιάς Κάρολος είπε στον αδερφό του ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στη βασιλική ζωή.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight