Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου

Τροχαίο με Έλληνες στην Ρουμανία: Τι απα...

Tραγωδία στο Βουκουρέστι χρονιάρες μέρες

Απαντήσεις δίνει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου που οργάνωσε την εκδρομή στην Ρουμανία, η οποία κατέληξε σε τραγωδία με ένα νεκρό και 3 σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται ένας άνδρας να βοηθάει τους επιβάτες που έχουν καταπλακωθεί από τη μπάρα, ενώ ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο «πάρε ανάσες» σε έναν από τους τραυματίες. 

 

 
Ο Γιάννης Μπατζιόλας δήλωσε πως το ταξίδι προς τη Ρουμανία ήταν προγραμματισμένο να έχει 2 οδηγούς, ωστόσο ο ένας δήλωσε κώλυμα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει, με τον ένα μόνο να αναλαμβάνει να φτάσει μέχρι το Βουκουρέστι και έτσι να οδηγεί για πολλές ώρες.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο κ. Μπατζιόλας υποστήριξε πως το λεωφορείο κινήθηκε από Βόλο έως Θεσσαλονίκη με άλλον οδηγό και με άλλο συνέχισε για το Βουκουρέστι.

 

 
«Το δρομολόγιο, εξήγησε, είχε προγραμματιστεί κανονικά με δύο οδηγούς γιατί είναι 16 ώρες. Ο δεύτερος οδηγός μία ώρα πριν την αναχώρηση του ταξιδιού λόγω γαστρεντερίτιδας δηλώνει κώλυμα και δε μπορεί να ξεκινήσει. Τότε αντικαταστάθηκε με άλλο οδηγό που πήγε το λεωφορείο μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη παρέλαβε το λεωφορείο ο οδηγός που πήγε στο Βουκουρέστι. Ήτανε μόνος του και γενικά δεν έτρεχε καθόλου, έχω μιλήσει με πελάτες, πήγαινε σε όλη τη διαδρομή πολύ προσεκτικά. Οπότε σίγουρα δεν έφταιγε η ταχύτητα για το συμβάν που έγινε. Περιμένουμε κι εμείς τους ειδικούς για τα αίτια της τραγωδίας για να μπορούμε να έχουμε μία πληρέστερη εικόνα».

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης εξέφρασε επίσης τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του 53χρονου Λαρισαίου που σκοτώθηκε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δε μας έχει ξανασυμβεί… Το αντιμετωπίζουμε με όση ψυχραιμία μπορούμε γιατί έχουμε άλλους 45 επιβάτες».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις