Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντώνης Κουνάβης: "Το 2023 με τη δύναμή μας να μετατρέπουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες και τα εμπόδια σε εφόδια"

Αντώνης Κουνάβης: "Το 2023 με τη δύ...

Το ευχετήριο μήνυμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

Στο ευχετήριo μήνυμά του ο Πρόεδρος  της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης αναφέρει:

Αγαπητές συμπολίτισσες

Αγαπητοί Συμπολίτες

  Εύχομαι και ελπίζω, μαζί με την γέννηση του Χριστού, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα, να φωτίσουμε με αγάπη τις καρδιές μας. Εύχομαι και ελπίζω να ενστερνιστούμε τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, που είναι η ειρήνη, η αλληλοβοήθεια, ο αλληλοσεβασμός, δείχνοντας στους συνανθρώπους μας στοργή, αγάπη, συμπόνια.

Το 2022, που φεύγει σε λίγες μέρες, μάς υπενθύμισε πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι σε απρόσμενα και δυσάρεστα γεγονότα, όπως η εδραίωση της πανδημίας και το ξέσπασμα της ενεργειακής κρίσης, ως απόρροια ενός επεκτατικού πολέμου.  Ήταν μια χρονιά που ανέδειξε τη σημασία της εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, αλλά και τις μεγάλες παγίδες που παραμονεύουν στο δρόμο μας. Πρόκειται για διδάγματα που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε το 2023, χρησιμοποιώντας μια διαχρονική αρετή μας: τη δύναμή μας να μετατρέπουμε τα προβλήματα σε ευκαιρίες. Τα εμπόδια σε εφόδια. 

Ας βάλουμε, λοιπόν, το χαμόγελο στα πρόσωπά μας, ας οπλιστούμε με θάρρος και αποφασιστικότητα, και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τα παιδιά μας, για τις μελλοντικές γενιές, ώστε να τα καταφέρουμε και να τους παραδώσουμε μια καλύτερη, επόμενη, μέρα.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις