Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γωγώ Τσαμπά: «Αν θέλω να πιω ένα ποτό, θα πιω αλλά ξέρω που θα το σταματήσω»

Γωγώ Τσαμπά: «Αν θέλω να πιω ένα ποτό, θ...

Για τον εθισμό από το αλκοόλ μίλησε η Γωγώ Τσαμπά

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Γωγώ Τσαμπά το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εξάρτηση από το αλκοόλ και την μάχη που έδωσε προκειμένου να το σταματήσει καθώς και την όμορφη σχέση που διατηρεί με τις αδελφές της.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Γώγω Τσαμπά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα ήθελα να το ρίξω ποτέ στη νύχτα αν και η δουλειά που κάνω σίγουρα επηρεάζει. Είναι όμως τα θέλω. Το έκοψα μαχαίρι το αλκοόλ. Είναι να το θες. Όταν θες να κόψεις κάτι, θα το κόψεις. Θες να το αρχίσεις, θα το αρχίσεις. Σήμερα μου δίνουν να πιω σε ένα πανηγύρι αλλά αν πω όχι είναι όχι και το σέβονται».

«Τώρα στις γιορτές όταν θα κάτσω μια δυο μέρες, αν θα βγω και θέλω να πιω ένα ποτό, θα πιω. Ξέρω όμως που θα το σταματήσω. Πλέον έχω αυτοσυγκράτηση».

 

«Είμαστε τρία αδέλφια, εγώ είμαι η μικρότερη αλλά επειδή λείπω πάρα πολύ από το σπίτι είναι περισσότερο οι αδελφές μου κοντά στη μητέρα μου. Πάντα όμως προστατεύω την οικογένεια μου και θα γυρίσω πίσω να δω τι κάνει και τι θέλει η οικογένεια μου» πρόσθεσε, επίσης, η Γωγώ Τσαμπά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight