Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα»

Άννα Βίσση: «Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα»

«Ό,τι έχει γράψει είναι σαν να το έχω γράψει εγώ και ό,τι τραγουδάω είναι σαν να το τραγουδάει αυτός, δεν χρειάζονται εξήγηση αυτά πλέον»

Η Άννα Βίσση μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν ήταν ποτέ άνετη με το φλερτ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» είπε: «Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα. Ότι γράφει είναι σαν να το έχω γράψει εγώ και ότι τραγουδάω είναι σαν να το τραγουδάει αυτός. Δεν χρειάζονται εξήγηση αυτά πλέον» είπε η Άννα Βίσση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση εξήγησε το κεντρικό νόημα του κομματιού, «Gazoza», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ίδια ποτέ δεν ήταν άνετη με το φλερτ.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά ή ότι θα τα σπάσει και η Άννα, είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει.

Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι. Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένοι, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight